[single_post_category_name]

Christiane tester: Det populære NYX Cosmetics!

NYX Cosmetics er et ekstremt populært makeup-mærke i USA – især blandt Beauty Vloggers. Nu er det endelig kommet til Danmark, og det bedste ved det (udover, at det er et professionelt sortiment med 2000 produkter), er at det økonomisk ligger i den forbrugervenlige ende – se det kan jeg lide!! Friheden til at udtrykke sin egen individuelle stil er i højsædet, men samtidig er fællesskabsfølelsen fremherskende i NYX’s univers. NYX omfavner diversitet, stræber efter autenticitet og fremelsker inklusion og respekt for alle – i og uden for cyberspace. Der er lige så stor vægt på ’Social’ som på ’Media’, når NYX taler til sine fans gennem makeuppens farverige sprog.

Jeg har aldrig prøvet NYX’s make-up før, men jeg har set det i forskellige videoer på Youtube, hvor det ser fantastisk ud. Derfor glæder jeg mig også helt vildt til at prøve det!

Jeg er jo ingen professionel makeup artist, jeg er selvlært og selvudråbt makeup-elsker. NYX handler om lidenskab, passion og ikke mindst: makeup mod! NYX henvender sig til entusiaster – det er aldrig alder, køn eller uddannelse, der er i fokus; det er glæden ved makeup – og det er noget jeg i den grad kan forholde mig til!! 🙂

Som så mange andre, er det sjældent, at jeg sådan virkelig får prøvet noget nyt makeup. Det er som om, at når man først har fundet noget, der er fint, så holder man sig til det – men det er også lidt sørgeligt, for der er virkelig mange fede produkter derude, som kan udføre mirakler. Bare tjek videoerne og døm selv!

 

Jeg vil teste følgende produkter fra NYX

  • Butter Læbestift i farven “Boardwalk”
  • Matte Læbestift i farven “Butter”
  • Butter gloss i farven “Fortune Cookie”
  • Soft Matte Lip Cream i farven “London”
  • Contour palette
  • Contour on-the-go kit (Wonder Stick) i farven “Light/medium”
  • Brow Kit: Tinted Brow Mascara i farven “Brunette” Tame & Frame – Tinted Brow Pomade i farven “Blonde”
  • Doll Eye Stacked Mascara

 

Contouring

 

Mascara Bryn

 

Læber

 

Dom

Jeg er fan. Jeg har altid ønsket mig sådan en Contour-palette! Jeg ser dem konstant på Instagram, men jeg har bare ikke rigtigt kunne finde frem til nogle her i Danmark.

De færreste ville måske slæbe sådan en palette med på ferie, weekend etc. derfor må jeg sige, at contour on-the-go kittet, som ligner en læbestift, er et genialt påfund!

Mascaraen overraskede mig, jeg er meget skeptisk, når det kommer til mascaraer – der er så mange ringe udgaver derude, men ja resultatet taler jo for sig selv. Den var spot on – efter min mening i hvert fald!

Læbestifterne skulle lige vokse på mig, men nu nogle dage efter jeg lavede videoerne, har jeg faktisk haft dem på hver dag. Især den mørke matte viser sig at være rigtig godt til hverdag, selvom jeg påstår i videoen, at det er en festlæbestift – det passer ikke… Den er også perfekt til hverdag!

Jeg er vildt med NYX’s produkter – hvis jeg absolut skulle sige noget, så er det eneste minus, at mange af produkterne var virkelig svære at få ud af deres emballage – I ved når en gloss er pakket ind i plastik, og det bare ikke vil af! Man bruger tænderne, man prøver alt muligt, men dét har det så godt, der hvor det er!

Men altså – det overlever man nok – og hvis man ikke har kunstige tykke negle som jeg, hjælper det jo også en del, og gør det meget nemmere 🙂

Kunne du tænke dig at komme og opleve alle de lækre produkter fra NYX, åbner de deres første store-in-store d. 28/1 i Matas i Fields kl. 17 – og alle er velkomne til festen! Team ChriChri har ihvertfald planer om at møde talstærke op på dagen!

xxx
Christiane

_________________

Vil du se mere til NYX Cosmetics beauty-univers, kan du følge dem på Instagram under navnet @nyxcosmeticsnordics & på deres Facebook lige her!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide