Beauty Foods – den ultimative guide til sundheds- & skønhedspleje

Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer bog anmeldelser, bog-guides, forfatter interviews m.m. til ChriChri hver måned. Charlotte har i denne omgang anmeldt bogen Beauty Foods.

_________

For nylig var jeg til lancering af bogen Beauty Foods i Hotel d’Angleterres luksuriøse spa og skønhedsklinik Amazing Space. Her fortalte de to forfattere Laura Bonné og Sally Walker om bogen, serverede smagsprøver på nogle af bogens lækre opskrifter og præsenterede en serie Health & Beauty Nutritions, der lanceres i uge 9.
Efter lanceringen har jeg flere gange haft fat i Beauty Foods, og jeg synes virkelig, at den er lækker og fuld af gode og anvendelige skønhedstips. Bogen præsenterer over 100 fødevarer, der er vigtige for vores sundhed og udseende. Vidste du f.eks., at du kan afhjælpe hudproblemer som uren hud, eksem eller slap og ældet hud med den rigtige kost?

Vidste du, at rødvin indeholder stærke antioxidanter, der beskytter vores krops celler imod ældning og som kan forebygge kræft, forhøjet blodtryk, inflammation og celleforandringer?

Eller vidste du, at du kan forbedre din fordøjelse med de rigtige fødevarer, og at fordøjelsen både påvirker dit udseende og velvære?

Bagerst i bogen kan du finde inspiration til sunde og lækre opskrifter på alt fra morgenmad og smoothies til aftensmad og snacks, så du kan komme i gang med at spise dig sund og smuk.
Jeg har prøvet flere af opskrifterne og er især imponeret over, hvor nemme opskrifterne er, da de fleste af dem kun tager mellem 5 -15 minutter at lave. Især daddeltrøflerne er et hit, når jeg serverer dem for familie og venner.

Beauty Foods kan enten læses kronologisk, så du får en generel viden omkring beauty foods, eller den kan bruges som opslagsværk.

LÆS OGSÅ: Dette er den bedste & billigste hudpleje


Serie af indre skønhedspleje

Serien af Health & Beauty Nutritions fra Amazing Space består af organiske vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer, vegetabilske ekstrakter og urter, der giver smuk hud, glansfuldt hår og stærke negle. 

D-tox – Beauty nutrition

D-tox styrker energiniveauet i kroppen. Tabletten indeholder brændenælde, artiskokblade, marietidsel og løvetand med udrensende virkning på kroppen.  

D-Age – Beauty nutrition

D-age forynger ved at styrke og beskytte kroppens bindevæv. Ekstrakt af rød vindrueskal, der er kendt for at forebygge hudens ældning og styrke hud- og bindevæv og planten aggerpadderok tilfører glans og glød til både hud og hår ved hjælp af silicium.

D-Stress – Beauty nutrition 

D-stress styrker kroppen og optimerer god skønhedssøvn samt forebygger stress. Magnesium kombineret med citronmelisse virker beroligende på både krop og sind ved indtagelse før sengetid. Asiatisk vandnavle samt havtorn virker genopbyggende og styrker hud, slimhinder og cellemembraner.

Skin lemonade

Naturlig og økologisk sundhedsdrik, der styrker hudens indre glød og balance. Den er fremstillet på lavendelblomster, hindbær, lakridsrod og aloe vera. Drikken fugter, nærer og renser huden indefra.  Anbefales til alle hudtyper inkl. sensitiv hud.

Serien kan købes hos Amazing space, Hotel d’Angleterre, Hovedvagtsgade 3 i København.

Om forfatterne

Laura Bonné har mere end 16 års erfaring og speciale i udvikling af økologiske skønhedsprodukter. Sally Walker er bl.a. uddannet kostekspert og arbejder til hverdag med fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed, kostvejledning, stresscoaching og med den indre og ydre skønhed.    

LÆS OGSÅ: Guide til bedre søvn & smukkere hud

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og