Fashion&Beauty

Personlige makeup tips fra Kat Von D

Personlige makeup tips fra Kat Von D

Kat Von D lancerede i sidste uge hele sin fantastiske makeupkollektion, i de danske Sephora butikker. ChriChri’s Beauty Editor, Nicci Welsh, interviewede derfor, Kat Von D, omkring kollektionen, men også om Kat’s personlige makeuptips og -tricks!

”Jeg har altid eyeliner på, det er mit signatur look. Min favorit er Tattoo Liner – I løbet af årene har jeg fundet den teknik der virker bedst for mig: først tegner jeg en streg langs vipperne, afsluttet i et meget tyndt flick, derefter forbinder jeg en streg fra midten af øjet ud til enden af flicket, det skaber en trekant, som jeg til sidst fylder ind – Det giver den perfekte eyeliner HVER gang!”

Essensen af Kat Von D’s makeupkollektion er; højt pigmenterede, langtidsholdbare og kreative produkter. Læbestifter, matte Liquid Lipsticks, øjenskyggepaletter, mm., findes i et stort udvalg af farver, da Kat Von D’s filosofi omkring makeup er, at der skal være mulighed for at alle kan udfolde deres kreative side – Hvad enten det er en simpel rød læbe eller et mere ’full on’ look på både øjne, hud og læber!

”Jeg elsker contour, men det skal ikke ”misbruges”.  Mange tror at alle skal bruge det på samme måde, men contour er lavet, så den enkelte kan fremhæve de features de bedste kan lide ved sig selv. Jeg har en lille næse, hvis jeg lavede contour på den, ligesom alle på Youtube og Instagram, ville den forsvinde!” forklare Kat, og vi kan ikke være mere enige! Contour skal bruges med måde, og med hendes eminente Shade and Light Palette, er der contour og highlight farver til alle hudtoner og type makeupbruger, da den både kan blendes naturligt ind i huden eller give et mere intenst look.

Se resten interviewet med Nicci og Kat Von D i videoen nedenfor, hvor Kat Von D deler ud af sine personlige makeup tips. 

Du kan også læse Kat Von D’s baggrundshistorie, og hvorfor hun netop besluttede sig for at lancere sit eget makeupbrand, i artiklen her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *