[single_post_category_name]

Sådan kommer du af med akne, ar, solskader & rynker!

Da jeg første gang hørte om den originale Dermaroller, var jeg en smule skeptisk. Den skulle lave bitte små huller i huden, hvilket lød en smule skræmmende. Dette er dog gået hen og er blevet et skønhedsritual, jeg bare ikke kan undvære, og jeg glæder mig altid til at skulle rulle huden.

LÆS OGSÅ: Dette er den bedste & billigste hudpleje!

Den originale Dermaroller forbedrer hudens struktur ved at penetrere huden med de 192 nåle på 0,20 millimeter. Når huden rulles, tænker den, at den straks skal reparere sig selv. Ligesom hvis vi vælter og slår hul på knæet, vil huden med det samme begynde at hele og reparere sig selv.

Udover at huden reparerer sig selv og arbejder bedre og hurtigere, bruger man en ’lipopeptide’, der følger med, som man smører på, lige efter man har rullet. Denne lipopeptide indeholder A-vitamin, som har en ekstrem styrkende, fornyende og reparerende effekt på solskader, ar, akne, uren hud og linjer. Derfor vil lipopeptiden også trække længere ned i huden, og det er netop derfor, Dermaroller’en har sådan en fantastisk effekt.

LÆS OGSÅ: Derfor hænger fordøjelse og smuk hud sammen

Jeg har aldrig prøvet noget, der har så stor effekt som en Dermaroller. Jeg har set mange kunder, som har fået bugt med slem akne og uren hud ved at rulle 1-3 gange om ugen. En Dermaroller holder i 9-12 måneder, hvorefter man skifter den ud, da nålene bliver sløve med tiden. Det er lidt af en investering, men det er alle pengene værd!

Skriv endelig til mig på Instagram, hvis du har spørgsmål, inden du kaster dig ud i Dermaroller-projektet. Jeg vil med glæde guide dig.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide