[single_post_category_name]

4 skønhedsproblemer vi alle kender: Sådan løser du dem!

I dag byder vi velkommen til en ny skribent på ChriChri.dk. Nelle er uddannet makeup artist og driver til dagligt bloggen nellenoell.dk, hvor hun skriver om alt inden for skønhed, beauty og livsstil! Nelle vil fremover bidrage med en masse gode tips, råd, guides og artikler inden for skønheds-kategorien, som vi glæder os utrolig meget til at bringe her på ChriChri.dk!  

____

Vi har sikkert allesammen kæmpet for ikke at ligne dem fra KISS sidst på dagen, med øjenskygge under øjet og fedtet hår. Her kommer jeg heldigvis med 4 gode råd til, hvordan du kan undgå de mest almindelige skønheds-fejl!

1. Dine vipper falder af?

Øjenvipper fungerer på samme måde som dit hår. Plejer du det ikke, bliver det tørt, genstridigt og knækker. Ergo de har brug for pleje! Husk derfor at pleje dine vipper engang imellem med en olie eller vippeserum, du kan også vælge at styrke dem indefra med B-vitamin eller Silica. Undgå at gnide for meget i øjnene i løbet af dagen, og når du fjerner makeup. Brug altid vippebukker inden mascaraen, ALDRIG efter (og uden at hive i vipperne).

2. Tør hud?

Når huden er tør, kan det typisk være tegn på 3 ting:

– At du mangler væske. Det er en kliche, men det nemmeste og tit det vigtigste, nemlig VAND. 2-3 L om dagen. Væskemangel kan nemlig resultere i tør hud, linjer og trist hud. Hvis vand er for kedeligt i sig selv, kan du fx tilsætte citron, mynte eller kulsyre.

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse 7 sunde vaner vil få din hud til at stråle

– At du renser din hud for meget / for ofte. Jeg anbefaler at du kun renser din hud om aftenen inden sengetid, med en mild rensemælk eller balm uden sæbestoffer.

– Glemmer at exfoliere. Nej jeg mener ikke med den grovkornede skrubbemaske! Men en let exfoliering dagligt, gerne om morgenen i stedet for rens. Det fjerner de døde hudceller og sætter gang i celleproduktionen, der fornyer huden. Det fjerner også det øverste tørre hudlag, som begrænser gode produkter i at trænge ned i huden. Husk altid at bruge en god creme bagefter.   

3. Fedtet hår?

Får du hurtigt fedtet hår efter hårvask, hvor håret klasker og falder sammen?

Den største fejl de fleste begår er, at de vasker håret for tit! Vasker du håret for tit øger du den naturlige produktion af fedt i hovedbunden, der gør håret fedtet. Håret har enormt godt af olierne fra hovedbunden og brug for dem, til at skabe balance. Vask max håret 1-2 gange om ugen, stræk den gerne så længe som muligt (tørshampoo er din ven). Du vil se at både hovedbund og håret med tiden vil blive mindre fedtet og stærkere.

4. Øjenmakeuppen ender i fede linjer over øjet i løbet af dagen? 

Mange har udfordringer med at holde øjenmakeuppen på øjenlågen, intakt, hele dagen. Her er løsningen meget simpel og enkel, den hedder PRIMER. Primer virker som lim på papir, den ”limer” øjenmakeuppen på øjet, så den hverken ender i fede linjer over eller under øjet. Alle kvinder, der bruger øjenmakeup, bør investere i en primer!

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du af med akne, ar, solskader & rynker!

Dulletip: Husk at vaske jeres makeup pensler! Der kan hurtigt nå at samle sig en del bakterier mellem hårene, så derfor der det vigtigt at vaske penslerne jævnligt.

Jeg kan anbefale at vaske dem i lunkent vand med en silikonefri shampoo. Hvis du er rigtig god giver du også penslerne lavet på naturhår en omgang balsam 😉

Kærligst
N

______________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller Instagram @nellenoell

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide