Get the look: Bronze it up!

Her får du en guide til det perfekte sommerlook, der giver dig den smukkeste kulør, uden at du har brugt timevis i solen! 

1. For at opnå den perfekte base for en lækker ’bronzed’ hud, er det ideelt at bruge en BB cream, da den både fugter, ensarter, beskytter og giver glød til huden.

Produkter: Bobbi Brown BB Cream SPF 35, 330 kr.

2. Forfin huden med concealer på de områder der mangler en smule mere dækkeevne. Sørg for at vælge en farve der er ca. 1-2 toner lysere end din normale hudtone, da den skal gå ind og lysne mørkere områder, såsom uren- heder og rande under øjnene. Dup den på med en lille pensel, da det gør det langt nemmere for dig at arbejde med.

Produkter: Clarins Instant Concealer, 195 kr. og Nicci Welsh Concealer Pensel, 175 kr.

LÆS OGSÅ: 4 skønhedsproblemer vi alle kender: Sådan løser du dem!

 

3. Dup highlighter på toppen af kindbenene, amorbuen og langs næseryggen – Det får enhver makeup til at se fantastisk ud!

Produkter: MAC Cream Colour Base ’Hush’, 160 kr. og Nicci Welsh Fan Pensel, 129 kr.

 

4. Skab den lækre glød ved at påføre en solskinspudder på kindbenene og templerne. Det er vigtigt at blende produktet godt ind i huden, da det skal ligne hudens naturlige farve frem for et lag pudder – Derfor er det essentielt at bruge en pensel.

Produkter: Estée Lauder Goddess Powder Bronzer, 335 kr. og Nicci Welsh Foundation/Powder Pensel, 339 kr.

5. Gennemfør det ’bronzede’ look ved at bruge cremeøjenskygger i varme gyldne toner. Bland de to farver, og påfør den hen over hele øjenlåget og langs de nederste vipper. Sørg for at kanterne er blendet godt, da hele looket handler om bløde og feminine strejf af bronze.

Produkter: MAC Paint Pots ’Groundwork’ og ’Indi- anwood’, 165 kr. stk. og Nicci Welsh Eye Shadow Contour Pensel, 205 kr.

6. Intensivér vipperne med lidt mascara for at fuldende øjenmakeuppen.

Produkter: Dior Diorshow Mascara, 269 kr.

LÆS OGSÅNogle af de bedste fødevarer til en skøn hud..

 

7. Påfør en læbeblyant over hele læben for at definere dem på en naturlig måde. Tegn først kanten op, og fyld derefter hele læben ind – På den måde holder det længere, og ser mere præcist ud.

Produkter: Sisley Phyto-Leveres Perfect Lipliner ’Nude’, 405 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og