Nelle Noell: Min guide til nem hverdags-makeup på under 10 minutter

Facts

Nelle Noell

Udd. make up artist, beauty blogger og freelance beauty skribent

Se mere til Nelle på www.nellenoell.dk
og @nellenoell

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.

_________


Det er ikke altid vi lige har alverdens tid om morgnen, til at smukkesere os – så derfor er det en rigtig god idé at have en god go-to hverdags makeup, som er let at udføre på de travle dage! Her får du derfor en nem og overskuelig guide til en lækker hverdags makeup, på under 10 minutter!

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: 3 beauty tips du (måske) får brug for

1. Ansigt

Når du har lagt din dagcreme og givet den et par minutter til at tørre, er du klar til din base. Tag altid udgangspunkt i din hudtype når du vælger en base. Har du fedtet hud, så gå efter en oliefri foundation eller pudder. Omvendt er din hud tør, er det bedst med en DD eller CC creme, der foruden farve, giver en masse fugt. Uanset hvad du vælger, er det altid en god ide at fiksere makeuppen med pudder, de få steder hvor der er brug for det. HUSK “Less Is More”!

ProdukterCC creme fra Green People og Mineral Foundation fra IDUN, 319 kr.

2.  Blush

Nu skulle din hud gerne være ensartet. For at genskabe gløden i ansigtet og tilføre flere dimensioner, er blush her, et must. Igen her, er det godt at gå efter hvad passer din hudtype bedst. Tør hud fungerer typisk bedst med en cremet blush for længere holdbarhed og naturlig finish. Hvorimod den fedtede hud fungerer bedst med en pudder-blush.

ProdukterMineral blush fra IDUN i farven, smultron, 235 kr.

3. Nu til brynene!

Her er min erfaring at det nemmeste, letteste og mest naturlige produkt at farve, skabe volume og holde brynenes form med, er en farvet bryn-gel. Du reder gelen ind i brynet og former det som du har lyst til. Det er nemt og holder hele dagen. Mangler du lidt hår i brynene eller vil du skabe mere fokus på form, kan du eventuelt tegne det op med en brynpen eller øjenskygge.

LÆS OGSÅ: 4 skønhedsproblemer vi alle kender: Sådan løser du dem!

Vælger du en brynpen så gå efter en tynd én, hvor du kan tegne små hår ind i brynene. Husk altid at blende stregerne med en brynbørste. Er du mere til øjenskyggen, så gå efter en (i 70% af tilfældene en kold brun) farve 1-2 toner mørkere end din egen farve. Brug altid en skråpensel til at påføre farven i brynene. Det er absolut det bedste værktøj og giver efter min mening det bedste resultat. Jeg kommer til at skrive en uddybende guide om bryn. Stay tuned.

ProdukterMaybelline Eye Brow Drama, 79,95 kr.

4. Mascara

Så er det tid til mascara. Start altid med at bukke vipperne med en vippebukker. Vurder derefter dit behov. Vil du have sorte og definerede vipper? Måske er en brun let primer nok? Eller et helt naturligt look, blot med lidt vaseline på vipperne? Hvis din mascara tit ender under øjnene i løbet af dagen, kan det være en fordel, med pudder under/op til øjet. Det forhindrer katastrofe looket.

ProdukterMascara Rebel Eyes fra Gosh, 129,95 kr.

5. Læber

Medmindre du ønsker en læbestift, synes jeg, at en enkel læbepomade eller let-farvet læbeolie er nok til et hverdagslook, som samtidig plejer og forbereder læberne til læbestift.

ProdukterCarmex læbepomade, 41,95 kr.


Før/efter

– Jeg håber dette har givet dig et nemt overblik – har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

God fornøjelse!
N

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og