Guide: Simpel smokey eye i 3 trin!

Facts

Nelle Noell

Nelle er uddannet makeup artist og skriver til daglig om beauty og livsstil, med udgangspunkt i et holistisk livssyn.

Du kan læse med på hendes blog lige her eller følg hendes hverdag på Instagram, under navnet @nellenoell

April måned er startet og lige om hjørnet venter alle de gode sommerfester. Så hvilket andet tidspunkt er bedre end nu, til at øve dig på den klassiske og stilsikre smokey eye? 

Ordet “Smokey eye” er flere steder blevet misforstået til at være én bestemt farve, et redskab eller blot et sort øje. Hvilket intet har med et smokey eye at gøre. ”Smokey” er mere en betegnelse for, hvor god du er til at blende øjenskyggen rundt øjet og derved skabe en blød overgang mellem øjenlåg og øjenskygge, derfor kan en smokey eye anvendes i alle regnbuens farver. 

LÆS OGSÅ: Den ultimative guide til den perfekte base til din hudtype

Se her hvordan du nemt kan lave dine smokey eyes, i 3 simple trin lige her:

1. Find en kohl der er mørkere, end den øjenskygge du vil bruge. Tegn den ud langs vippekanten, ind imellem vipperne og på den våde kant, i en nogenlunde fed streg over øjet og under. Blend den så, ind mod øjenhulen, uden at fjerne fokus fra vippekanten. 

Jeg anbefaler: & Other Stories, eye pencil, Bronze Nanuet, 75 kr. / Mac cosmetics, 219 pencil brush, 215 kr.

2. Tag en ny og større pensel, dup den i øjenskyggen og blend øjenskyggen sammen med kohlen. Start ude fra vippekanten og ind mod øjenhulen, også nedenunder øjet. Pas på, at du ikke får blendet for meget ud, under øjet, så det istedet for smokey bliver et panda øje. Brug gerne en ”floffy blending” pensel, det gør hele “smokey” processen langt nemmere. 

Jeg anbefaler: Too faced, CHOCOLATE BONBONS PALETTE med 16 forskellige, 360 kr. 

3. Tag en ren pensel uden øjenskygge og blend (frem og tilbage) med penslen, langs kanterne på øjenskyggen, så du sørger for at gøre det ekstra smokey og undgår skarpe kanter. Til sidst, inden mascara, tager du samme pensel og dupper i en lysere farve efter eget valg og blender fra brynet og ned til øjenhulen ved den mørke øjenskygge. Nu skulle det gerne være et smokey eye, med fokus rundt øjet og blendet ud i næsten ingenting. Nu er der kun mascaraen tilbage.

Jeg anbefaler: Mac cosmetics, 217 blending brush, 185 kr.

 
Dulletip
Hvis makeuppen skal holde hele aftenen, er det vigtigt at bruge en primer. Primer virker lidt ligesom, lim til papir og ”limer”, makeuppen til huden. Brug primer på øjenlåget, inden du påfører makeup.

 

Kærligst
N

___________
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og