[single_post_category_name]

Sådan benytter du olier til andet end madlavning!

Olier er ikke kun til brug i madlavning, de er også enormt nærende for hud, hår og krop. De har været brugt i flere tusinde år over hele verden for deres beskyttende, blødgørende og fugtgivende egenskaber.

Ansigtsolier
Rene vegetabilske olier, er fyldt med gode næringsstoffer, antioxidanter og blødgørende fedtstoffer. Der ligger tæt op af hudens eget fedtlag og derfor er nemt for huden at forstå og bruge. Olier består af små molekyler der ligesom serum, har nemmere ved at trænge ned i hudens lag, end andre skønhedsprodukter. Hvilket også er derfor olier, virkelig kan gøre en forskel for huden, uanset om den er plaget af solskader, rødmen, linjer eller ar, når blot du vælger den rigtige.

LÆS OGSÅ: Sådan mindsker du forstørrede porer og mængden af hudorme!

Abrikoskerne olie, virker blødgørende og beroligende. Hybenkerne olie er helende og anti-agene. Havtorn er fyldt med antioxidanter og virker anti-inflammatorisk.

Hvis du vil lære mere om olier, så du er sikker på at finde netop den olie der passer dine behov. Er denne E- bog en god investering. Den giver dig, et nemt overblik og forklarer oliers virkning, opbygning og hvor du kan finde dem. Man kan jo ikke vide alt 😉

Kvalitet
Overordnet set, er kvaliteten alfa omega for udbyttet. Det er derfor vigtigt at finde de ”gode” af slagsen. Dem der ikke er raffinerede/smagsneutrale, ”renset” med brug af kemikalier. Men i stedet gå efter de uspolerede koldpressede og økologiske olier. De er dyrere, men også meget bedre.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan vælger du den perfekte mascara!

Madolier
Du kan smøre nok så meget udefra, men hvis ikke du er opmærksom på, at få nok fedtsyre indefra, vil resultatet aldrig blive optimalt. Så husk de gode olier ved stegning og bagning: klaret smør eller kokosolie (kokosolie er også rigtig godt som hårkur) – de kan tåle varmegraderne. Olivenolie i salater, dressinger og juicer, helst fra en mørk flaske hvor den er mindst muligt udsat for sollys.

3 forslag til ansigtsolier, jeg personligt er blevet rigtig glad for at bruge under min dagcreme og som natpleje

Ansigtsolie fra Pudderdåserne.dk – 30 ml., 195 kr. / Rose O12 Moisture Defence Oil – 30 ml., 596 kr. / Zinobel, Intense Repair Oil – 30 ml., 345 kr.


Dulletip
Ved brug af olier i hudplejen, er det vigtigt at varme olien op i mellem hænderne, inden påføring. Derved trænger olien hurtigere ind i huden. Hvis du døjer med tør hud, acne, eksem eller andre hudproblemer. Vil jeg anbefale, at supplere med Omega 3 dagligt. Efter 3 måneder vil du kunne se en forandring.

Kærligst
N

___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Indeholder affiliate links. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide