Fashion&Beauty

10 fund der vil gøre dine fødder forårsklar!

Det er april, og foråret er officielt ankommet! Der er nu ikke længe til, at vi skal rende rundt i sandaler, og flashe vores små fusselanker.

Men der er ikke meget sjov i, at flashe vinter-fødder – med hård hud, sprækkede hæle og neglesvamp. Neglesvamp er generelt bare aldrig sjovt.. Nej, det er nemlig meget federe med bløde, duftende, friske forårsfødder, med lakerede negle og zero neglesvamp.

Så døjer du også med vinterfods-syndrom? Vil du gerne komme dine vinter-fusser til livs, og ikke mindst din neglesvamp – så har vi her fundet 10 produkter, der med sikkerhed vil gøre dine fødder glade igen, og helt klar til både forår og sommer!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *