Rynker & anti age-produkter: 6 tips til hvad du selv kan gøre!

Facts

Nelle Noell

Nelle er uddannet makeup artist og skriver til daglig om beauty og livsstil, med udgangspunkt i et holistisk livssyn.

Du kan læse med på hendes blog lige her eller følg hendes hverdag på Instagram, under navnet @nellenoell

Ordet ANTI-AGE, kender vi vist alle – eller har i hvert fald hørt om. Et ord der slet ikke er til at komme uden om, især ikke hvis du har passeret slut 20’erne. Et udtryk, der har til formål at beskrive en ”anti-age”-effekt på huden.

LÆS OGSÅ: Guide: De 3 vigtigste elementer i din renserutine

Lad mig gøre det meget kort, enkelt og præcist, så der ikke sås nogen tvivl fremover: Intet anti-age produkt, vil nogensinde kunne stoppe, eller ændre, den naturlige aldringsproces i huden!

Heldigvis er der dog produkter, der kan hjælpe dig noget af vejen og nogle af dem får du lige her:

Daglig pleje
De daglige faste rutiner, er det vigtigste når vi taler om hudforbedring. Sørg derfor for at alliere dig med gode plejende produkter, hver dag. Ingredienser der virker hudforbedrende er: Antioxidanter (E, C, Q10 –vitamin), fugtmagneter( hyaluronsyre, glycerin,carbamid), frugtsyrer, niacinamid (B3 vitamin) og EGF (vækstfaktorer). Så tjek lige, din daglige hudpleje for disse ingredienser ;).

Jeg anbefaler: 30 Day Treatment fra Bioeffect , 3×5 ml, 1850 kr. / Age-reapair Moisturiser fra Grown Alchemist, 40 ml., 675 kr. / Anti-ageing face oil fra Green People, 30 ml. 100 kr.

SPF
Solfiltrene UVB/UVA i dagcremen og især om sommeren er alfa omega! Huden ældes hurtigere, bliver rynket, tør og genstridig (læder huds-agtig) uden. Så HUSK SPF.

Jeg anbefaler: Purely Professional Sun Lotion, 150 ml, 175 kr.

Ruller
Måske har du allerede hørt om disse ”rullere”, de er mildest talt geniale! Man ruller huden, og laver små mikrohuller, med 540 mikronåle. Rolleren er et værktøj, der simulerer hudens egen kollagen produktion, udglatter rynker samt hjælper til reduktion af ar og strækmærker.

Jeg anbefaler: Swiss Clinic, Skin Roller – længde 0,5, 360 kr.

A-vitamin
Dette vitamin er et af de vigtigste i feltet, når det gælder hud forbedring. Da det er enorm kraftfuldt, og er i stand til at påvirke hudcellernes opførsel. A-vitamin øger mængden af kollagen i huden, og kan derfor virke glattende på huden. Ud over det, kan vitaminet mindske pore-forstørrelse, lysne pigmentforandringer. Det er bedst at anvende om aftenen, da huden bliver lysfølsom bagefter.

Jeg anbefaler: Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster, 50 ml, 720 kr.

LÆS OGSÅ: Den ultimative guide til den perfekte base til din hudtype

Søvn
Søvn er vigtig for en velfungerende krop og sind, i alle henseender. Kræv derfor din søvn, hver nat. Helst fra kl. 22 og 7-8 timer frem. Søvnen er med til at stabilisere vores hormonsystem som er afgørende for en flot og sund hud, samt alle kroppens andre mekanismer, der sørger for at vi optager vitaminer og næringsstoffer.

Jeg anbefaler: Imedeen Time Perfection, 60 stk. 420 kr.  

Dulletip
Altid, når vi taler om huden og hud forbedring, er den bedste vej at starte indefra: A, C, E vitamin, er med til at styrke kredsløbet, bindevæv og immunforsvaret. Omega-3 er essentielt for en masse af kroppens funktioner, især huden. Den kan næsten afhjælpe alle hudgener, da den smører huden indefra, booster hudens celler og mindsker betændelsestilstande. OG som altid, drik masser af vand! 😉

Jeg anbefaler: Wrinkles Away, 60 stk. 363,68 kr.

Kærligst
N

___________
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og