Sådan får du naturlig sundt hår 

Drømmer vi ikke alle om sundt og stærkt hår? Det er så irriterende at vågne op med kruset og trist hår… Men det er der råd for! Vi har fundet 4 naturlige tricks, som du kan bruge – mens du sover:


Spaltede spidser
 
Nogle gange er den eneste løsning på spaltede spidser at klippe dem af! Men inden du griber saksen, så prøv med noget olie! Bland kokosolie og olivenolie i en skål, dyp dine spidser i det, og lad det virke natten over. Morgenen efter skyller du det ud.

Tip: For at få kokosolien til at smelte kan du ligge bøtten i en skål med varmt vand.


Kruset hår
Mos en avocado og bland den med lidt smør inden du masserer det i håret. Avocado er fugtgivende og proteinrig, og det er proteinerne, der udglatter uregerlige hårstrå. For at give håret ekstra fugt kan du evt. blande avocadoen op med creme fraiche, mayonnaise, æggeblomme eller honning. Vask håret med shampoo om morgenen!


Hårtab
Påfør kokosmælk i hele håret – fra hårrødder til spidser. Pak håret ind i plastikfolie og tag et tørklæde ud over. Dette vil skabe en naturlig varme, som effektiviserer virkningen af kokosmælken. Vask håret med shampoo om morgenen, og dit hår vil være ekstra stærkt.


Tør hovedbund
 
Der findes ikke noget værre end at rende rundt med en tør hovedbund! Det klør, og hvis du er mørkhåret, er det ofte også tydeligt at se. Bland noget olivenolie og citronsaft og fordel det ud i hovedbunden. Derefter pakker du håret ind i plastikfolie, og ligesom beskrevet ovenfor binder du et tørklæde over for at danne den naturlige varme. Vask det ud om morgenen, og du kan nu vinke farvel til en irriteret og tør hovedbund!

 

Læs også: Lav din egen ansigtsmaske: Så nemt er det!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og