Fashion&Beauty

Sådan får du smukke bryn som Kim Kardashian

Mange kvinder har sparsomme bryn fra naturens side, men det kan vi nu endelig gøre noget ved. Skønhedsbrand Anastasia Beverly Hills, som blandt andet bliver brugt af kendte kvinder som Kim Kardashian, Heidi Klum, Oprah Winfrey m.fl., har nemlig lavet en række produkter med fokus på at give de perfekte bryn. Nedenfor bliver du guidet igennem til, hvilke produkter du skal bruge hvornår. 

LÆS OGSÅ: 7 øjenbryns fejl, du skal stoppe med at lave!

Dip Brow Pomade: Til de lange eller lune sommerdage

Brynpomaden er skabt til at fremhæve og forme brynene til perfektion. Den vandtætte formel gør, at den bliver på plads hele dagen og ikke tværer ud. Den er god til de varme sommerdage ved poolen og stranden.

Dip Brow Pomade, 225 kr. for 4 ml. 

Brow Wiz: Udfyld eventuelle huller

Brow Wiz er brynblyanten, der ikke kræver at blive spidset. Dens konsistens er hverken for hård eller blød – og gør den dermed til det perfekte værktøj at udfylde sparsomme bryn med. Den er nem at arbejde med og skaber et naturligt look med strøg, der kan efterligne brynenes fine hår. Samtidig har Brow Wiz en børste i modsatte ende til at rette brynene med og give et fejlfrit finish.

Brow Wiz, 199 kr.

Brow Powder Duo: Til at forme og definere

Brow Powder er det perfekte produkt til at forme og definere dine bryn. Pudderet lægger sig smukt i brynet og klumper og drysser ikke. Hvert produkt indeholder to nuancer – en lys og mørk – så du selv kan tone farven og finde den helt rigtige nuance til dine bryn – for et naturligt look.

Brow Powder Duo, 219 kr. for 1,8 ml.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Smukke bryn hos Kenny Anker

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *