Sådan får du en solbrun glød hele året!

Onsdag morgen startede lidt anderledes på ChriChri-redaktionen end ellers, da vi fik fint besøg fra Vita Liberata, som skulle forkæle os med spray tans. Én efter én gik vi ned til et af de mere lukkede kontorer, hvor vi smed tøjet og iførte os en lille engangstrusse og – vupti – så havde vi den lækreste solbrune glød! 

Vi ved alle, hvor skadeligt det er at gå i solarium, men ved at bruge Vita Liberata kan du få en smuk, solbrun hud og altså undgå solskader. Som noget nyt har Vita Liberata skabt en komplet og innovativ serie med de lækreste plejende produkter, så du kan få den lækre glød, vi alle drømmer om. Produkterne er alle til hjemmebrug, og gradvist og naturligt kan du helt selv opbygge lige præcis den kulør, du ønsker! Vita Liberata bliver blandt andet brugt af Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian og Sofia Vergara, og hvis vi kan få en lige så lækker glød som dem, så siger vi da ja tak.
Inden vi bevægede os ned mod tanningsteltet, var det med meget forskellige forudsætninger: Nogle havde fået en spray tan før og var helt bekendte med, hvad der skulle ske, mens andre ingen erfaring what so ever havde og var en kende usikre omkring slutresultatet… Lige så vel som nogle var garvede i spray tan og andre var ”spray tan virgins”, har vi jo også hver især forskellige krav til de hudplejeprodukter, vi bruger. Alle Vita Liberatas produkter kan anvendes til alle hudtyper og så er det økologisk, parfumefri, parabenefri, duftfri og alkoholfri – og det er noget, som vi alle kan lide!

Hvad enten du er allergisk over for parfume o.lign. eller du lige er blevet mor og ammer, hindrer det ikke, at du kan få en smuk sommerbrun kulør, da produkterne er så rene, som de er. Også hvis du er så heldig, at du snart skal på ferie, kan det være en god idé at have gjort et godt forarbejde, inden du drager mod de varmere himmelstrøg. Så slipper du nemlig for al den stress, man ofte oplever de sidste dage inden hjemrejsen, hvor man panikker over, at man slet slet ikke har fået farve – den havde du nemlig allerede, da du ankom 😉 

Få rabat!

Vita Liberata forhandles over hele landet hos kosmetologer og hudplejeklinikker, i Magasin og også hos udvalgte Matas-butikker, og netop nu kan du få 20% rabat på Vita Liberatas uimodståeligt skønne produkter på www.vitaliberata.dk, hvis du anvender rabatkoden: ChriChri16 

ChriChri anbefaler   

Marula Dry Oil Self Tan er en opfriskende og ikke-fedtende selvbruner dry oil, som giver dig en smuk og perfekt selvbrunerglød samtidig med, at den giver dig alle de plejende og beskyttende fordele, der er ved solfaktor 50.  Marula Dry Oil giver dig en fantastisk glød straks og kan let påføres fejlfrit. Læs mere om produktet her.

Oplev den ultimative anti-age behandling, få udstråling og en naturlig glød i ét samlet produkt! Self Tanning Anti-Age Serum er designet til at arbejde sammen med din egen hudplejerutine for at give din hud en gylden glød uden at gå på kompromis med dine yndlings hudplejeprodukter. En unik kombination af rose, agurk og peptider hjælper med at genoprette din naturlige udstråling, mens blødgørende ekstrakter giver en fløjlsblød og smuk finish. Ved at tilføje 1-3 dråber serum i din almindelige dagcreme kan du selv vælge, hvilken nuance din glød skal have. Denne serum er perfekt til alle hudtyper, da den balancerer fugt og fedt i huden uden at tilstoppe porerne. Læs mere om produktet her.

Neroli & Argan Milk beskytter mod solens skadelige stråler med bredspektret solfaktor 50 og plejer og blødgør din hud samtidigt – innovativt og fantastisk! Neroli Oil reparerer, balancerer og genopbygger huden, mens der i Argan Oil er beskyttende antioxidanter, der forebygger ældning af huden og tilfører E-vitamin og essentielle fedtsyrer. Da der både er Milk og Dry Oil i slipper du for den fedtede oplevelse, som vi vist alle kender. Læs mere om produkterne her.

Psst… Vil du se, hvad vi var igennem før, under og efter vores spray tan, så se med i videoen her:  

 

 

 

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og