[single_post_category_name]

Guide: Gør dine ben sommerklar – uden at sole i flere timer!

I sidste weekend ramte det danske sommervejr os hårdt! Vi gik på meget kort tid fra snevejr, huer og vinterjakker – til bare ben, solcreme og vandmelon.

LÆS OGSÅ: Føler du dig pludselig 5 kg tykkere end i går? Gør disse 3 ting – de virker!

Har du heller ikke lige følt dig ordentlig klar til at vise stængerne frem, men føler dig alligevel nødsaget til det, for ikke at dø af hede? Så har vi her lavet en lille mini-guide til dig, så du lynhurtigt kan snyde dig til solbrune ben, imens du får opbygget en rigtig tan!


1. 

Tag et langt bad og exfolier hele kroppen med en god body scrub. Brug evt. en hamphandske til skrubningen. Vi kan anbefale at bruge Salt Body Scrub’en fra Karmameju, som er super lækker. Da olierne i body scrub’en kan overmætte huden, og skabe en barriere for selvbruneren, er det bedst at exfoliere kroppen minimum 2 dage før du går i gang med selvbruneren.

2.

Lad vær med at smøre din krop ind i body lotion inden du skal igang, da det virker som en barriere på huden og vil få selvbruneren til at plette og skjolde. Det kan dog være en rigtig god idé, at smøre lidt body lotion på de meget tørre områder, som fx fødder, hænder og albuer.

3.

Gå i gang med selvbruningen! Husk altid at bruge en påføringshandske til påføringen. På den måde undgår du farve i håndfladerne og omkring negle, og du opnår også en meget  flottere fordeling. Vi bruger selvbruner moussen fra Vita Liberata, som er nem at påføre og holder i op til 4 uger længere end andre selvbrunere.

4.

Fordel selvbruneren i cirkulære bevægelser. Påfør selvbruner moussen 3 gange inden for 24 timer, med min. 4 timer og bad i mellem. Påfør fx første gang morgen, anden gang aften og tredje gang morgen.

5.

Bevar den lækre farve! Hvis du vil bevare kuløren i længere tid, skal du lade være med at skrubbe dig i badet. Da kuløren kun sidder i de yderste hudlag, vil en god gang skrubning tage farven med sig. Brug i stedet masser af body lotion og hold huden velfugtet og lækker.

6.

Husk solcreme, da selvbruner ikke er solbeskyttende!

– Happy tanning!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide