Make-up tutorial: Opnå sommerens hotteste look

 

Vil du også være med på sommerens hotteste make-up trends? Så er det nu du skal læse med. Vi giver dig nemlig en guide til, hvordan du bruger glimmer og farverige sten til sommerens ture på stranden eller weekendens fester.


Summer shine!

Summer shine er til både kroppen og ansigtet, og passer perfekt til en tur på stranden eller til dit festival look.

Sådan gør du

Anvend mindre glimmerkorn for et finere resultat i både ansigt og på krop. For at glimmeren sætter sig bedst fast, f.eks. rundt om øjnene, kan du bruge en ”setting spray” som f.eks. Mixing Liquid fra Makeupstore.

Setting sprayen kan også bruges, hvis du vil lave din egen glimmereyeliner! Alt du skal gøre, er at blande din glimmer med Mixing Liquid og Voilá, så har du en glimmereyeliner!

Vil du derimod gerne have glimmer på kraveben eller på bennene, kan du bruge vaseline eller Elisabeth Ardens Eight-Hour Creme til at sætte det fast.

For flotte glimtende læber kan du blande dit glimmer med en gennemsigtig lipgloss. Bland produkterne og påfør dem på læberne med en pensel for det bedste resultat.

Et smart tip hvis glimmeren sætter sig de forkerte steder. Bare tag et lille stykke tape og dub det hurtigt på de strejfende korn. Pas på tapen ikke skader resten af din makeup!

Nævnte produkter:

Setting Spray – Mixing Liquid fra Makeupstore, 139 kr.

Eight-Hour Creme fra Elizabeth Arden, 300 kr.


Sommerens look med smukke sten

Sten er også et kæmpe beauty-hit her til sommer. Looket er superflot til sommerens mange fester, og kan gøre dit outfit en hel del mere festligt.

Sådan gør du

Similisten sætter du bedst fast med øjenvippelim som f.eks. Adhesive For Strip Lashes fra SweedLashes. Brug bagsiden af en pensel for at få limen på stenene.

Påfør forsigtigt stenene med en pincet f.eks. Babyliss Double tweezer, eller med fingrene på de steder, du gerne vil placere stenene.

Er du usikker på, hvordan du vil sætte stenene? Så start med at tegne prikker med en hvid eyeliner på huden. Når du er tilfreds med mønstret, sætter du stenene oven på prikkerne indtil du opnår dit ønskede resultat.

Similisten kan gemmes og bruges igen og igen, så du kan blive ved med at udforske nye mønstre i ansigtet og på kroppen.

Nævnte produkter:

Adhesive For Strip Lashes fra SweedLashes, 89 kr.

Double tweezer fra Babyliss, 69 kr.

 

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og