10 ting til dit festivals-survival kit

Sommeren er endelig over os! Det betyder festivals-sæson! Wuhuuu.
Festivalerne har i løbet af det seneste stykke tid så småt offentliggjort deres musik line-ups, hvilket får os til at længes efter ølbowling, flade luftmadrasser og bizarre samtaler med fremmede mennesker i toiletkøen.

Det er svært at holde sig velduftende og ren på de mange festivaler, og det er heller ikke ligefrem nemt at holde en sober ansigts-make-up. Desuden har du vel valgt at beholde det meste af dit beauty-sortiment derhjemme, så du kunne klemme endnu en sixpack ned i tasken? 😉 Det har vi i hvert fald! Derfor har vi lavet en guide til dig, som gerne vil pakke småt og godt, men stadig vil se pæn og velsoigneret ud. 

1. Håndsprit

De fås altid i en lille, lækker størrelse, som du kan have med i håndtasken. Den kommer til at redde dig fra så mange bakterier, så du kommer til at føle dig en kende mere ren. 


2
. Vådservietter

Den klassiske vådserviet. Det er ikke nogen hemmelighed, at uanset hvilken festival du befinder dig på, vil du efter et par timer opleve en underlig fornemmelse i ansigtet af en blanding af sol, støv, tis, og mascaraen fra dagen før. Vand er ikke altid tilgængeligt i teltlejren, så derfor er vådservietterne et absolut must! Vi kan anbefale vådservietterne fra Ecooking, som er uden parabener og farvestoffer. 


3
. Solcreme

De fleste tror, at de har fået opbygget sig en solid tan i det gode sommervejr.. Men folk glemmer altså, at du er udenfor HELE TIDEN til festivalen. Selv om solen måske ikke skinner dagen lang hver dag, så udsætter du stadig din hud for UV-stråler. Vi kan ikke sige det nok gange: Pas nu på din hud! Ingen ønsker modermærke- og/eller hudkræft som følge af uansvarlighed i solen. Så uanset hvilken hudtone du har, skal du altså huske at smøre dig ind i solcreme under hele festivalen. Det er ikke sjovt at skulle finde et sted i skyggen resten af ugen, fordi du var så ivrig efter noget kulør de første dage. Vi kan varmt anbefale La Roche Posay og Vita Liberata, som alle her på redaktionen bruger til daglig!

4. Solhat

Dette er ikke et rigtigt “beauty-musthave” – we know. Solhatten er dog vældig praktisk, når du enten er blevet brændt eller bare vil skjule dig så meget som muligt, når du går forbi teltlejren, hvor du stjal campingstole fra natten før. Derudover kommer festivals-hatten i mange former og styles. Det er op til dig, om du kører hipster-kasket, bøllehat eller noget helt tredje.


5
. Tørshampoo

This little baby goes out to the ladies. Den kan nemlig hurtigt gå hen og blive din bedste ven! Vi må ærligt indrømme, at vi her på redaktionen ikke kommer så super mange gange i bad i løbet af en festival. Det skyldes blandt andet, at du efter en time ikke kan se, hvem der gjorde sig umage og smuttede under hanen om morgenen, og hvem der kører den på deo og godt humør. Dit hår afslører til gengæld, hvornår du sidst har været i bad! Når det bliver fedtet og slasket, er tørshampoo som sendt fra himlen! Vigtigheden af tørshampooen kan ikke understreges nok! Tørshampoo fra Colab forhandles i Magasin samt online på deres website.


6
. Læbepomade

Det kan virke som et lidt fjollet “must-have”, men faktum er, at der simpelt hen ikke er noget værre end at have tørre læber, som begynder at sprække. Desuden fås læbepomader også med solfaktor, så du kan være sikker på, at dine læber ikke bliver solskoldet og begynder at svie. 

Endnu værre er det at kysse én med tørre læber! Så vil du gerne score dig nogle lækre festivals-kys, er det et godt sted at starte! Cherry lip balm fra Carmex forhandles i Matas.

7. Rejsestørrelser

Det er generelt en rigtigt god idé at købe skønhedsprodukter i rejsestørrelser, hvis det er muligt. Ellers kan du købe små flasker, hvor du kan hælde din shampoo, balsam, creme osv. i. Det er ofte langt billigere, hvilket også gør det langt mindre nederen, når du på tredje dagen har mistet din facemist. Apropos facemist så er pladsen ofte begrænset i toilettasken, og du får ikke brug for den alligevel, så keep it simple!


8
. Deo

Der er ikke så meget at sige om deodoranten. Den skal bare med, og sådan er det. Nivea deo roll-on forhandles hos Matas.

9. Lommeletter

Disse er selvfølgelig gode at have med i tilfælde af, at du bliver forkølet, men deres funktion er faktisk langt mere udvidet på en festival! De kan bruges til at tørre din plastikkniv af med, når du lige har spist en leverpostejsmad og nu gerne vil have en mad med Nutella. De kan bruges som toiletpapir, når du ikke orker køen og begiver dig over i busken i håb om, at ingen, du kender, går forbi. De kan bruges til at tørre bordet af med, når den mest fulde i campen igen har væltet din dåseøl ud over det hele. Og det bedste af det hele er, at de er super billige!

10. Tandbørsten!

At børste tænder er for de fleste en selvfølge, og hurra for det! Hurra for god ånde, hurra for hvide tænder og hurra for at fyrene stadig vil kysse på dig! Husk også lige en lille tube tandpasta, så tandbørsten faktisk gør nytte 😉

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og