[single_post_category_name]

Guide: Sådan opnår du den smukkeste tanning!

Tanning er det helt store lige nu, det er årstiden hvor de fleste gerne vil have lidt ekstra kulør til ferien, til de hvide ben og et selvtillids boost på kropskontoen. Der er kommet endnu større fokus på skadeligheden af for meget solbadning og derfor hitter tanning mere end nogensinde før.

For at undgå de typiske tanning-fejl, med lange ujævne streger på tværst af kroppen og orange plamager, de mærkeligste steder har jeg allieret mig med den skønne Jules Heptonstall der arbejder som St. Tropez selvbruner ekspert og er en af verdens førende eksperter indenfor selvbruner, han lever af at tanne de kendte under modeugen og bag scenen – Som Rita Ora, Lily Allen og mange flere, men andre ord, ved han alt hvad der er vigtigt indenfor tanning. Jeg har fået lov til at stille ham nogle spørgsmål: 

Hvordan prepper man bedst huden inden selvbruner?
Du går i bad, barberer dig, skrubber kroppen godt igennem fri fra cremer og snavs med en body scrub, uden olie – det blokerer porerne. Bagefter når huden er tør, tager du en fed creme på neglene, albuer, hæle og bryn hvis du er lyshåret, så du undgår selvbruner plamager, og så er du klar. 

LÆS OGSÅ: Guide til din skønhedsrutine: Her er rækkefølgen fra A-Z!

Hvordan fordeler man bedst selvbruneren på kroppen, for at opnå ensartet resultat?
Påfør selvbruneren i lange strøg, helst med en selvbruner handske, det fordeler mængden bedre. Start nedefra og op, så har du hele tiden overblik over hvor du har været. I ansigtet anbefaler jeg at man blander noget fugtighedscreme sammen med selvbruneren, så ansigtet er lidt lysere end kroppen, det giver det mest naturlige resultat.

Hvordan opnår man den bedste holdbarhed af farven?
Du skal undgå lange varme bade, olier, sauna, klor og svømning, de er alle med til at mindske holdbarheden. Sørg i stedet for at drikke masser vand for at holde kroppen hydreret – det binder bedre farven. Brug massere creme på kroppen helst Aloe vera baseret, det hjælper med at låse farven til huden og gør at den fader bedre. Skyl efter med det kolde vand efter du har badet, det lukker porerne. Når tanningen fader og du gerne vil ensarte den, er det en god ide at scrubbe kroppen med en MILD scrub, der let ensarter farven.

Jeg anbefaler: Yves Rocher Brusepeeling – Hindbær, Pebermynte 200 ml., 45 kr.

Alle selvbrunere er forskellige med holdbarhed og farve. Jeg har ageret prøveklud de sidste uger og fundet frem til de selvbrunere jeg syntes er super gode: 

St. Tropez, selvfølgelig Jules solgte mig virkelig deres produkter og jeg må sige at de har nogle ret geniale og næsten duftfrie bud. En af mine yndlings er deres Express Bronzing Mousse 200 ML., 249 kr. Den første time giver en let farve anden time middel og 3 mørk. Den er nem at påføre og på max tre timer har du en flot naturlig farve, WIN!

Den næste er meget let og naturlig, giver glød uden for meget farve, er naturbaseret og klart med den bedste duft af dem alle. Det er Jurlique – Sun Specialist Sunless Tanner 150 ML., 285 kr. 

Den her, sover du med om natten og når du vågner er du ca. 3 toner mørkere, den giver en dyb farve der holder i minimum 5 dage, og det kan jeg skrive under på! Den er med til at blødgøre huden og generelt vil jeg sige at James Read er rimelig innovative indenfor tanning, klart et mærke der er værd at holde øje med! Jeg anbefaler deres Sleep Mask Go Darker Body fra James Read 200 ML., 275 kr. 

james.jpg 

Dulletip: I denne uge skriver jeg mere om selvbruner yndlings og andre selvbruner løsninger fx det nye tantouring på bloggen www.nellenoell.dk så følg med!

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide