Træn dig til flot hud!

Nelle Noell

Nelle er uddannet makeup artist og skriver til daglig om beauty og livsstil, med udgangspunkt i et holistisk livssyn.

Du kan læse med på hendes blog lige her eller følg hendes hverdag på Instagram, under navnet @nellenoell

Vi ved alle at motion er sundt for krop og helbred, der kan jeg vist ikke rigtig komme med nogen gylden nyhed. Motion bidrager til en sundere, stærkere og fastere krop, samt velbefindende. Vi får det alle lidt bedre med at iføre os bikinien efter vi har trænet, Ikke så meget efter en stor is, vel 😉 Men kun de færreste ved at motion gør meget mere end det. Den er nemlig også ret gældende for en smuk hud, glæde og velbefindende, men hvordan?  

LÆS OGSÅ: Rynker & anti age-produkter: 6 tips til hvad du selv kan gøre!

Smuk hud
Lidt daglig motion er med til at øge blodcirkulationen i kroppen, hvilket medvirker til cellefornyelse, udrensning, hudfornyelse, glød og reducering af den ”skønne” appelsinhud størstedelen af os kvinder døjer med. I takt med at musklerne arbejder, forbedres også vores lymfesystem, der er med til at udskille affaldsstoffer og nedsætte betændelsestilstande i kroppen, både indvendigt/udvendig, hvilket især kan ses ved nedsat rødme, bumser og uren hud. For at sætte ekstra skub i processen, anbefaler jeg at supplere med Gurkemeje, der med et stort indehold af antioxidanter, er kendt for at nedsætte betændelsestilstande i kroppen og booste immunforsvaret. 

Du kan spise det rent eller som tilskud, selv er jeg glad for VITAVIVAS TURMERIC 750 MG 382 kr. Der med en høj, koncentreret mængde gurkemeje er enormt effektiv.

Glæde
Motion er en af de få måder hvorpå vi naturligt selv er i stand til at danne ekstra glædes hormoner. Ikke nok med at fysisk aktivitet sætter sig smukt på huden, giver en sundere og mere spændstig krop udskiller hjernen også ”lykke” hormoner, der bidrager til lykkefølelse, glæde og lyst.

LÆS OGSÅ: Den ultimative guide til den perfekte base til din hudtype

Glad i egen krop
Når du er glad og føler dig tilpas i egen krop er det også det du sender ud til din omverden. En krop der er i balance og tænker gode tanker om sig selv, uanset størrelse og form, er også en krop der lettere kan overkomme de svære tider og er åben over for andre fordi den rummer sig selv. Personligt syntes jeg at noget af det smukkeste og mest inspirerende i verden er at se en kvinde i balance, også selvom vi alle ved at det kan være ret svært. 

Jeg ved at det hele kan lyde meget rosenrødt og for nogle uopnåeligt, men det behøver det faktisk ikke være, det er de små ting i hverdagen der er med til at gøre den store forskel, de positive tanker om dig selv, hjemmeyoga eller små løbeture, alt gør en forskel. Sørg for at belønne dig selv for de små ting, køb nogle lækre løbesko, træningstøj eller gode cremer/olier til kroppen som du kan forkæle dig selv med efter og inden træning.

 pukkao.jpg

Jeg er selv, super glad for Pukka Active 35 Oil 100 ml. 138 kr. der består af 35 økologiske ingredienser, der varmer, stimulerer og lindrer hævelser og ømme muskler og led efter træning, en lille ekstra forkælelse til kroppen. 

Dulletip: Træk vejret helt ned i maven, det hjælper, ja, faktisk på alt!

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og