Lækre ansigtsmists til sommervarmen

Facts

Nelle Noell

Nelle er uddannet makeup artist og skriver til daglig om beauty og livsstil, med udgangspunkt i et holistisk livssyn.

Du kan læse med på hendes blog lige her eller følg hendes hverdag på Instagram, under navnet @nellenoell

Du har nok allerede set dem, de er alle vegne og ikke til at komme udenom, nogen kalder dem det nye sort og andre for den store hype. 

Det er selvfølgelig ansigtsmists!

Selvom fugt først og fremmest kommer indefra, kan en forfriskende ansigtsmist virkelig gøre underværker udefra. Især i sommervarmen er det ekstra vigtigt med fugt, gerne masser af den!

LÆS OGSÅ: Tips til et sundt hår hele året

Ansigtsmists har efterhånden fået mange funktioner og findes med uendelige muligheder. Du kan bruge dem efter rens til at tilføre huden en masse fugt, berolige og hjælpe serum og creme til bedre at trænge ind i huden – I løbet af dagen til at friske op og give huden et ekstra fugtboost. Der er faktisk ikke det sted, hvor en ansigtsmist ikke kan bruges; i tasken, bilen på skrivebordet, til at fiksere makeuppen, berolige huden, øjnene, fugte og nærer. JA! man burde faktisk have flere, en til forskellige formål. Mange findes også i rejsestørrelser og er nemmere at have med i tasken. For tiden er jeg selv blevet stor fan af de her tre.

 

M2 Beautes Vitamin C Facial Nano Spray
75 ml. 750 kr.

Er en nano-spray baseret på nano-teknologi der gør at de aktive molekyler er mindre og derfor trænger dybere ned i huden og gør det muligt at optimere huden på celleniveau.
De findes i tre varianter, jeg er specielt vild med ”Vitamin C” da det store indhold af C-vitamin styrker hudens forsvar og hjælper på pigmentforandringer – hvilket jeg desværre er blevet den heldige ejer af! 

 

 
Biodynamiske Jurliques ”Rosewater Balancing Mist Intense
200 ml. 395 kr


Ud over at denne limited deluxe edition, er den smukkeste mist jeg nogensinde har set, tilfører den også huden en masse fugt. Den dufter mildt af rose og kan nydes med god samvittighed, da der ingen skade på miljøet er sket i tilblivelsen af denne eller deres andre, biodynamiske produkterne. Virker super fint som blomstervase, bagefter 😉 

 

 
James Read H20 Tan Mist
150 ml. 225 kr.

Er den ultimative multi-tasker, ved at kombinere en mineralfyldt formel med fugtgivende hudplejeingredienser – mens den giver en let glød af selvbruner, KAPOW! Med Rosenvand og kokosolie blødgør, fugter og forfrisker den huden og fiksere makeuppen. Mens den gradvist for hvert sprøjt, opbygger en let og naturlig selvbruner-farve. RET SEJT!

 

LÆS OGSÅ: Din beauty checkliste til ferien

 

Dulletip: Du kan også lave din egen ansigtsmist:  bring en ½ liter vand i kog og tilsæt en god økologisk urtete, lad den trække i 20 minutter. Kom teen på flaske og stil den på køl – så har du din egen mist. Holder ca. 1 uge på køl. 

 

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide