De 3 bedste primere

Facts

Nelle Noell

Nelle er uddannet makeup artist og skriver til daglig om beauty og livsstil, med udgangspunkt i et holistisk livssyn.

Du kan læse med på hendes blog lige her eller følg hendes hverdag på Instagram, under navnet @nellenoell

Primer fungerer som shapewear gør for din krop – udjævner, udglatter, dækker og holder det hele på plads i løbet af dagen. Alt hvad du tager udover, bliver kun pænere. Du kan uden problemer danse hele natten, svede og spise til du revner, uden nogen ændringer på tøjet – det samme gør sig gældende med en primer. 

LÆS OGSÅ: 7 lækre makeup produkter perfekt til weekenden

De fleste primere kan noget forskelligt og der findes uden tvivl også en til dit behov, uanset om du vil dække pigmentering, mattére huden, udjævne ar, eller bare have makeuppen til at holde bedre, vil en primer hjælpe dig igennem, og Nej den er hverken besværlig at lægge på huden eller tager lang tid. Du smører primeren oven på din dagcreme, ligesom du ville gøre med en hvilken som helst anden creme, og lægger derefter makeupbasen ovenpå – That’s it! Det er et halvt minut godt givet ud, i stedet for at skulle touche makeuppen op, flere gange, i løbet af dagen.

Når du vælger en primer så start med at spørge dig selv, hvad du ønsker den skal hjælpe dig med? Den kan selvfølgelig ikke gøre dig yngre, slankere eller pænere men kan være en hjælp til at forfine det hele og måske gøre dig pænere i længere tid 🙂

 

Her er mine 3 favoritter:

The Porefessional, 120 kr.

En oliefri primer der er designet til at minimere og udjævne store porer, samtidig med at den holder ekstra godt på makeuppen. Specielt god til den fedtede hud.


Prep + Prime Fix + , 175 kr.

En primer i form af en spray, som er fyldt til randen med vitaminer, mineraler og en beroligende blanding af grøn te, kamille, agurk omgivet af den friske, naturlige duft af sugi-ceder.

 

All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray, 230 kr.

Det her er faktisk slet ikke en primer, den udglatter og udjævner ikke huden, og bruges ikke under makeuppen men i stedet ovenpå, til allersidst. MEN, det er den bedste nogensinde til at holde på makeuppen og derfor skulle den med på listen. Det er en fast del af mit makeupkit, når jeg arbejder og virker u-beklageligt, hele aftenen. Du sprayer den oven på din makeup til sidst og makeuppen holder til dagen efter hvis du ønsker det – MEGA god!

LÆS OGSÅ: Lækre ansigtsmists til sommervarmen

Dulletip: Ligesom disse primere til ansigtet findes der også primere til læberne, øjnene og brynene, specielt Magasin og Sephora har et kæmpe udvalg.

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være