[single_post_category_name]

Team ChriChri dufter nu af POP

For nylig var Team ChriChri med til lanceringen af Stella McCartneys nyeste parfume ”POP”. Det er lang tid siden, hun sidst lancerede en parfume, så vi havde helt glemt, hvor dygtig hun er til at skabe den perfekte duft! Også denne parfume var helt speciel, og vi går allerede rundt og spreder duften af ”POP”!

”POP” handler om en måde at tænke på snarere end om en enkelt kvinde. Det afspejles i kampagnen og videoen. Her indfanges den uafhængige attitude, som præger den unge kvinde, der bærer den. En hyldest til venskab og til det at gøre tingene på sin egen måde. Kampagnen har fire kreative talenter som sine stjerner: Musikeren Grimes (alias Claire Boucher), skuespillerinden og forkæmperen Amandla Stenberg, dyreaktivisten Kenya Kinski Jones og performance-kunstneren “Lola” Leon. Hver især stærke, men sammen endnu stærkere. Pigerne repræsenterer nutidens generation af målrettede kvinder og deres moderne og frigjorte vinkel på skønhed.

90686221_POP_MEDIA_KV_SP_V1_jpg_dl.jpg

Både kampagnen og videoen blev optaget i den californiske ørken og følger de fire ”POP”-muser på en road trip, hvor de nyder deres frihed, smider forsigtigheden overbord og begiver sig ud på eventyr. Rejsen er ikke kun bogstavelig – disse piger er på kanten af noget stort: De er ved at indtage verden og blive de kvinder, de ønsker sig at være. Sagt på en anden måde er pigerne ved at “poppe” – gå i blomst. Hver især sidder de bag rattet i deres eget liv. Med deres beslutsomhed og uafhængighed og som de frie fugle de er, finder de styrke i samværet. 

Team ChriChri har forelsket sig i hele historien bag parfumen samt de seje piger, der er med i kampagnen! Vi blev især chokeret, da vi fik at vide, at billederne ikke var retoucheret ligeså meget, som man plejer at gøre i branchen. Stella McCartney har nemlig valgt at lade pigernes hår på armene blive på det endelige billede. Helt ærligt – det havde vi da slet ikke tænkt over, at man normalt fjerner? Vi blev i hvert fald lige ENDNU mere forelskede i Stella McCartney og alt, hvad brandet står for!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide