[single_post_category_name]

Nelle Noell: Mine 3 favorit highlighters

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.

_________

Alle har favoritter inden for makeup, noget de fokusere mere på end andet. For nogen er det bryn, andre vipper og for dem der har fokus på huden, er en god highlighter uundværlig i dit makeupkit.

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine bedste tips til naturlige bryn

Måske kender du allerede til highlighting efter den meget omtalte contour trend? Hvis ikke, er her en kort intro: En highlighter har den modsatte effekt af en contour. Den har til formål at fremhæve, lysne og løfte ansigtet, der hvor du ønsker. Typisk vil det være på næseryg, øverst på kindben og overlæben – altså de steder i ansigtet, der naturligt stritter mere frem end resten.

De samme steder, solen naturligt vil fremhæve i ansigtet, i sollyset – hvis det giver bedre mening:-) Mange vælger også at lægge lidt ind ved øjenhulen for at åbne øjet, især på dage hvor man ser træt ud, er det et godt tip! 

Jeg har forsøgt at over-redigere nogle billeder, så i forhåbentlig kan se hvad jeg mener: 


Pas på med at bruge for meget highlighter af gangen. Det kan hurtigt ligge sig i kager og sætte sig i de små linjer, hvis der er for meget. Less Is More!

LÆS OGSÅ: Målrettet hudpleje: K-Beauty

For at du kan spare tid på at teste de forskellige highlighters, har jeg herunder fundet frem til tre af de bedste. Alle er til overkommelige priser og uden glimmer, men i stedet efterlader de huden med en naturligt glød.

 


Sleek 
Contouring, Face Form In Light. 
En af mine yndlingspaletter, fordi den har alt hvad man skal bruge samlet. En super fin blush, contour og highlight. Mere om den HER

Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder Misty Brown, 180 kr.
Et cremet multiprodukt, der blender helt naturligt ind i huden.Farven er lidt varm, meget naturlig og især flot på en solbrun hud.

&Other Stories Luminising Palette, 135 kr.
En cremet palette med fire fine highlightfarver, fra lys til helt mørk. Her vil der 100% være en farve, som passer til din hudtone.


Dulletip:
Vil du bare gerne have lidt glans på dine kindben, uden farve, så brug en almindelig gloss eller læbepomade. Dup det på – Ikke direkte ned i beholderen, men med en vatpind på håndfladen og derfra i ansigtet:-) 

 

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide