Nelle Noell: Mine bedste tips til naturlige bryn

Facts

Nelle Noell

Udd. make up artist, beauty blogger og freelance beauty skribent

Se mere til Nelle på www.nellenoell.dk og @nellenoell

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.

_________

BRYN er for mange det vigtigste indenfor beauty. Smukke fyldige og velformede bryn, kan ændre et ansigtsudtryk på den smukkeste måde og være en hel makeup i sig selv. Vi ser det alle steder på catwalken, i magasinerne og generelt i modebilledet. Naturlige bryn er uden tvivl kommet for at blive. Det er en hel industri i sig selv og en udvikling jeg personligt tror, aldrig stopper. Til dig der endnu ikke helt har opnået de naturlige bryn, eller bare mangler lidt inspiration er her mine bedste tips.

LÆS OGSÅ: Målrettet hudpleje: K-Beauty

Gem pincetten væk! Ret kun de små hår der sidder imellem brynene, ovenover næsen og MÅSKE meget lidt under brynet. Ellers skal de ikke røres. Naturlige bryn er kun naturlige hvis man lader dem gro NATURLIGT. 

Husk! At bryn er søstre ikke tvillinger og derfor bliver de aldrig helt ens, og hvis de gjorde, ville resten af ansigtet i stedet virke skævt. Vi har alle en naturlig skævhed i ansigtet som er en stor del af vores individuelle udtryk og charme. Perfektion er meget sjældent flatterende og derfor langt fra målet;)

Manglende øjenbryn? Har du udfordringer med manglende bryn hår, kan jeg anbefale M2 Brows eller Økologisk Castor oil, til at smøre på brynene morgen og aften. Sidst nævnte er klart den billigste, men ikke nok for alle. Du kan evt. starte med den og så gå videre til M2 brows – den virker!

M2 Brows Eyebrow Renewing Serum, 5 ml. 1040 kr. // Ricinusolie ØKO, 100 ml. 55 kr.

Langtidsholdbare bryn. Har du problemer med at brynene ”falder af” i løbet af dagen, bliver udviskede eller har sit eget liv efter du har tegnet dem op? Så er bryn primer din ven! Jeg kan anbefale Benefit Browvo primer, den sørger for at brynene bliver hvor de skal, samtidig med at booster hårvæksten.

BROWVO! Conditioning Eyebrow Primer, 256 kr.

 

Farvevalg. Undgå varme eller rødlige brune farver til brynene, medmindre du er rødhåret ellers er det sjældent pænt. Farven kan virke kunstig og alt for fremtrædende. Gå i stedet efter kolde, lidt grålige nuancer.

LÆS OGSÅ: De 3 bedste primere

Farv og form. De fleste ønsker et markeret bryn, med flere hår eller mere fylde, her kan jeg anbefale at “snyde” med en tynd, farvet øjenbrynspen, der både kan fylde brynet ud eller optegne små hår ind imellem brynet, så det syner fyldigere. Anastasia Beverly Hills er kendt for at være en brynguru, fordi brandet har ALT inden for bryn, specielt er hun kendt for sit udvalg af brynpenne og pomade. Selv bruger jeg Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – der har en super fin og tynd pen, som gør brynoptegning nem og præcis.

Brow Wiz, 199 kr.

Gør det nemmere. Hvis din hårfarve er mørkere end din brynfarve, så farv brynene, det holder bedst og gør optegningsprocessen meget nemmere og hurtigere. Kender du en kosmetolog eller god frisør, ville jeg anbefale at få dem til det. Eller smutte forbi Brow bar i Sephora, de er super dygtige, hurtige og du behøver ikke bestille tid.

Så er du helgarderet! Til slut er det en god ide at bruge en brynmascara, for at sikre sig at alt bliver hvor det skal i den form du ønsker. Her kan jeg anbefale Benefit Gimme Brow der er genialt, eller til dem der ønsker et billigere alternativ er Maybelline Browdrama også rigtig god.

 

Gimme Brow Eyebrow Gel, 220 kr. // Maybelline Eye Brow St. Drama, 79,95 kr.

 

 

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og