[single_post_category_name]

Team ChriChri bliver guidet igennem lækre mineraler fra Nude by Nature

I sidste uge havde vi æren af at blive præsenteret for de lækreste makeup produkter fra Nude by Nature i de meget smukke omgivelser. Vi blev forkælet med den lækreste brunch på Orangeriet, hvor vi her blev guidet til hvordan man lægger en meget naturlig makeup. 

 

Nude by Nature tilbyder effektive, naturlige formler, der giver dig en smuk finish og tilbyder fordele, der handler om andet og mere end bare makeup.

Den nye og lækre makeupserie indeholder de skønneste ingredienser fra den uberørte australske natur, og produkterne benytter de mest effektive australske ekstrakter, vitaminer og æteriske olier, hvilket er med til at forbedre og forskønne din huds udseende.

LÆS OGSÅ: Sådan slipper du for hudorme på næsen

Ingredienserne som kakadublomme og lilly pilly (kryddernellike) er begge effektive antioxidanter, sheasmør og jojobaolie fugter i dybden, og også A-, C- og E-vitamin vil du finde i makeupserien.

Med Nude by Nature får du produkter, som er formuleret uden syntetiske ingredienser eller konserveringsmidler som talkum, silikone, ftalater, sulfater, PEGS, siloxaner, triclosan, phenoxyethanol eller parabener.

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine 3 favorit highlighters

Her på redaktionen har vi fundet vores tre absolut musthaves fra Nyde by Nature, som er med til at gøre den største forskel. 


Trio Contour Palette // Highlight Stick // Translucent Loose Finishing Powder


Trio Contour Palette, 300 kr.

En perfekt palette som gør at du kan lave den fineste contouring og som samtidig fremstår mat og naturlig. Paletten er med til at give en super flot dybde og derudover skabe et lækkert intenst look. 

Highlight Stick, 220 kr.
Nude by Nature Highlight stick, er en af de mindre produkter, men som gør en stor forskel. Sticken er utrolig nem at påføre og er perfekt til at skabe lyspunkter i dit ansigt og på den måde forstærke din hudfarve.

Translucent Loose Finishing Powder, 300 kr.
For at afslutte din makeup, så er og bliver Finishing Powder en favorit! Den lækre pudder hjælper med at kontrollere vores skinnende områder i ansigtet og udover det, giver den en lækker finish som blød satin – hvilket føles helt vidunderligt!

Nedenfor kan du se hvor du kan få fingrene i de lækre Nude by Nature produkter. 

__________________________________

Magasin, Kongens Nytorv 13, 1095 København K

Salling, Søndergade 27, 8000 Aarhus C

Samt udvalgte Matas butikker

 

Du kan se flere billeder fra Nude by Nature her, og læse mere om deres produkter på nudebynature.com.

Gem

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide