Træt af uren hud, rynker, manglende glød eller ar? Så læs med her!

Facts


Tina Lykkegaard

Under uddannelse til holistisk hudterapeut. Freelance sundheds- og skønhedsskribent. Se mere til Tina på @tinalykkegaard eller på hendes website Tinalykkegaard.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Tina Lykkegaard er under uddannelse til holistisk hudterapeut. Hun er uddannet materialist samt handelsøkonom og har taget kurser inden for akupressur, zoneterapi, kost og ernæring. Herudover har hun været i skønhedsbranchen de sidste 8 år.

_________
 

Der er efterhånden flere forskellige beauty-redskaber både til krop og ansigt. De fleste, som jeg selv anvender, har oprindelse fra Asien, hvor det faktisk er blevet brugt i mange tusinde år, men først er kommet til vesten de senere år. Mine favoritter lige nu er…

LÆS OGSÅ: Sådan slipper du for hudorme på næsen

Tørbørste til ansigtet

Yeah denne har jeg ventet længe på! Jeg har nemlig testet den de sidste måneder og jeg er så glad for det.  Det eneste du skal gøre er at nyde de bløde strøg hver morgen, som øger blodcirkulationen og får nattens væske fra ansigtet væk. Kender i det med hævede øjne og mørke rander? Det er fortid når du først kommer i gang med at tørbørste ansigtet. Du kan faktisk læse er helt indlæg her.

Gua sha facial 

Som er ret ny i min beauty rutine men, hvor er det bare skønt og det giver den smukkeste glød til ansigtet! Selve redskabet Gua sha fås i forskellige udgaver. Jeg bruger en grøn jadesten udformet som en fisk. Du kan komme godt i gang med Selfcare pakken hos Honest Beauty Talks.

Når du bruger en Gua sha “skraber” du huden hvorefter, der skabes et vakum i huden, så kedelige affaldsstoffer frigives i huden. Det kan være du oplever rødmen, urenheder, knopper, linjer/rynker, grove/store pore, slap hud eller manglende ensartethed i huden. Alt dette kan Gua sha hjælpe med at mindske. Huden kan blive rød efter en Gua sha behandling, men du kan mærke hvordan blodet suser rundt, hvilket giver hudcellerne masser af ilt og næring. Brug denne om aftenen og læg mærke til hudens glød næste morgen. Brug den gerne 5-10 min. hver aften

Dermarolleren (kommer dog fra Tyskland)

Den er fantastisk og jeg anbefaler den til alle, som ønsker et forholdsvis hurtigt resultat. Dermarolleren er en lille rulle, der har 192 bitte små nåle på 0.20 mm hvilket jeg anbefaler (ikke længere når det er til til hjemmebrug). Når huden bliver rullet med disse nåle vil huden med det samme tænke, at den skal repareres og på den måde vil huden blive fornyet meget hurtigere end normalt. Derfor er Dermarolleren også fantastisk til ar, uensartet hud, knopper, uren hud (må ikke være betændte bumser), linjer og rynker. Jeg ruller med Dermarolleren 1-3 gange i ugen, som skal gøres om aftenen. Den holder i 9-12 mdr. Du kan også læse mit tidligere indlæg her.  

LÆS OGSÅ: Hvilken creme til hvilken hudtype 

Tørbørsten- gerne med kobberhår

Den bedste måde at starte morgenen inden dit morgenbad! Eller om aftenen for den sags skyld, hvis det passer dig bedre. Tørbørstning er en gammel tradition, hvor du børster huden på tør hud. Du skal børste med lange strøg nedefra og op mod hjertet, som vil øge blodcirkulationen. Det vil ilte vores celler med ny frisk næring og det kan ses på huden. Den er suveræn mod tør hud, fordi du børster de kedelige, døde hudceller væk, men også for at holde appelsinhud væk, samt små knopper (også dem på overarmene) eller de indgroede hår vil blive holdt væk. Gør det til en vane og brug den gerne hver dag for bedst resultat. 

Sugekop til ansigt og krop 

Også kaldet bindevævsmassage, hvor du massere ansigtet eller kroppen med en sugekop. Dette er også en gammel tradition fra Asien som er flittig brugt, nok fordi det også er meget effektivt. Du bruger sugekoppen med lange strøg nedefra og op mod hjertet. Du vil mærke, at blodet suser hurtigt gennem kroppen og det giver en varme, men også rødmen på huden. Her “løftes” huden, så gamle affaldsstoffer løsnes, så de bliver frigivet, hvor vi derefter kan udskille affaldsstofferne gennem sved, urin eller afføring. Så drik rigeligt, når du går i gang med dette. Det kan dog gøre ret så ondt på lår, hofter, baller, da det oftest er her vi har ophobninger. Dette er lidt af en udrensning for hele kroppen, som tørbørstning også er. Se hvordan du bruger sugekoppen her. 

Der findes mange andre beauty-redskaber, men man siger vel “en ting af gangen” 🙂 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være