5 skønhedsråd som du sikkert har fået – men som ikke holder

Facts


Tina Lykkegaard

Under uddannelse til holistisk hudterapeut. Freelance sundheds- og skønhedsskribent. Se mere til Tina på @tinalykkegaard eller på hendes website Tinalykkegaard.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Tina Lykkegaard er under uddannelse til holistisk hudterapeut. Hun er uddannet materialist samt handelsøkonom og har taget kurser inden for akupressur, zoneterapi, kost og ernæring. Herudover har hun været i skønhedsbranchen de sidste 8 år.

_________

Hvem har ikke fået nogle virkelig elendige råd, som slet ikke holder? Jeg husker i hvert fald nogle råd fra mine teenageår, som var helt ude i hampen. Der er også nogle nyere råd omkring sundhed, hvor jeg slet ikke er enig. De kommer her: 

Hårlak over makeuppen, for så holder makeuppen bedre!

Det dårligste råd jeg har fået! Det klistrer jo helt vildt, udtørrer huden, indeholder en masse kemi (hvis den ikke er naturlig/økologisk) som du sprayer direkte i ansigtet. Jaja, jeg har selv gjort det og hvis du stadig gør det, så tipper jeg dig lige om at bruge en skøn fugtmist i stedet. Eks. Karmameju 02 som fugter og får din makeup til at holde hele dagen.

LÆS OGSÅ: Kom dine problemer til livs med holistisk tilgang

Den dyreste creme til flere tusinde kroner fjerner dine pigmentforandringer!

Lige pigmentforandringer skal der bare noget helt ekstra til for at fjerne dem. Meget hudpleje kan mindske det og gøre det mere ensartet, men du kan ikke fjerne pigmentforandringer ved blot at smøre en dyr creme i ansigtet. Dermarolleren er et beauty redskab, der virkelig kan forbedre hudens udseende og gøre pigmentforandringerne langt mindre. I kittet får du nemlig en serum med, som indeholder A-vitamin, der har en fantastisk effekt (sammen med dermarolleren) på pigmentforandringer. 

LÆS OGSÅ: Det skal være slut med svage negle

Husk at tælle kalorier!

Fordi hvad? Fordi du så kan tabe dig? Jeg synes det er misforstået. Hvis du gerne vil smide de dejlige ekstra kilo på hofterne, skal du ganske rigtigt ikke spise flere kalorier end du forbrænder. Så langt så godt.. Men ved at tælle kalorier kan det bliver misforstået. En lille håndfuld nødder indeholder måske 100 kalorier, hvor en halv marsbar indeholder samme ca. mængde kalorier. Men der er KÆMPE forskel på, hvilke næringsstoffer du får og ikke får i de to valgmuligheder. Giver det mening? Det er langt bedre at få sunde fedtstoffer, da det giver langvarig energi end dårlige kalorier fra en mars bar, som får dit blodsukker til stige lynhurtigt. Så er du energiforladt meget kort tid efter igen, hvor du så spiser den anden halvdel af marsbaren eller? 🙂 

Brug renseservietter til at rense huden!

Argh måske på en travl dag, på ferier, festivaller men ikke i hverdagen. Nogle af mine skønne veninder (Beklager piger) renser deres mascara af med babyvådservietter?? Det slider voldsomt på de skrøbelige vipper og huden omkring øjnene er enormt sart. Stop hellere med det og køb en mild 3-in-1 produkt, som denne Cleansing water fra REN eller Karmameju’s michellar water (den fås også i normal str.) som begge bruges på en vatrondel. Nemt og nænsomt!

Put tandpasta på bumser!

Det skulle jo være billigt, nemt og effektivt, MEN du kan desværre risikere, at huden bliver endnu mere rød og irriteret. Tandpasta kan muligvis udtørre bumsen, men mange tandpastaer er faktisk så kradse og indeholder kemi (det kunne jeg jo også skrive et indlæg om) som kan gøre ondt værre. Køb hellere en æterisk lavendel olie, som du kan duppe på bumsen to gange om dagen. Det dulmer hævelse og virker antibakteriel.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og