Det skal være slut med svage negle 

Facts


Tina Lykkegaard

Under uddannelse til holistisk hudterapeut. Freelance sundheds- og skønhedsskribent. Se mere til Tina på @tinalykkegaard eller på hendes website Tinalykkegaard.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Tina Lykkegaard er under uddannelse til holistisk hudterapeut. Hun er uddannet materialist samt handelsøkonom og har taget kurser inden for akupressur, zoneterapi, kost og ernæring. Herudover har hun været i skønhedsbranchen de sidste 8 år.

_________
 

Jo jeg skriver meget om huden, hvordan du styrker den, mindsker bumser og rynker på samme tid, men derfor har jeg også andre tips i ærmet. Er du også træt af tynde negle, der knækker, flosser eller bare er skøre? Så har jeg lavet en lille miniguide jeg selv har afprøvet. 

LÆS OGSÅ: Træt af uren hud, rynker, manglende på manglende glød eller ar? Så læs med her!

Jeg har prøvet (og blevet lovet) utallige negleprodukter der skulle styrke ens negle, gøre dem tykkere og stærkere, meeen det er jo ikke nogen hemmelighed, at styrken i neglene også kommer indefra. Det skal vi bare huske, så vi ikke (KUN) køber os fattige i mange produkter uden at komme problemet til livs. Det skal dog stadig siges, at fugt og pleje udefra selvfølgelig også gør en super god forskel. 

Olie! Ren nydelse for tørre negle og du kan med fordel massere dine negle ind i olie, gerne en gang om dagen.  Evt. i jojobaolie, som minder om hudens eget fedtlag og derfor meget brugbart for huden og neglene. Eller olie som indeholder meget E-vitamin, som hybenkerneolie evt. blandet sammen med mandelolie for økonomiens skyld, men også for fugtniveauets skyld.

LÆS OGSÅ: Kom dine problemer til livs med holistisk tilgang

  • Stærke B-vitaminer som Biosym Omni-active, som er med til at styrke negle (hår og hud) indefra. Jeg ser faktisk hurtigt effekt ved at tage et tilskud B-vitaminer. 
  • Selen sammen med zink fra Pharma Nord er med til at gøre dine negle stærkere og tykkere. 
  • Silica plus fra Naturenergi kunne også være et godt bud, da silica er med til at øge dannelsen af collagen og elastin, som er to vigtige proteiner for neglene (samt hud og håret! Denne er god til dig, som har født og ammet eller generelt har tabt/fældet meget hår) 
  • Spis masser af græskarkerner og solsikkekerner da de indeholder zink og E-vitamin, som neglene, hud og håret elsker! 

Hvis dine negle spalter/flosser i lagene kan det være tegn på, at du skal have lidt ekstra godt fedtstof indefra. Vælg gerne Nordic Naturals (i ved jo jeg elsker den!), livets olie, koldpresset oliven olie, avokado, nødder, frø, kokosolie og den gode økologiske kærnet smør. 

Bruger du neglelak? Så tag lige at tjekke disse naturlige Kure Bazar neglelakker ud hos Naturskøn. Du finder alle farver til en hver lejlighed helt uden kemi!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og