Få et eksklusivt uddrag fra Christianes skønhedsbibel

Vil du holde dig helt opdateret inden for mode, skønhed og livsstil, så husk at tilmelde dig ChriChris nyhedsbrev, hvor du får sidste nyt fra modeverdenen, gode skønhedsfif, lækre opskrifter og meget, meget mere…

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine bedste tips til naturlige bryn

Som en ekstra bonus, får alle nyhedsbrevsabonnenter nu mulighed for at få et eksklusivt uddrag af Christianes skønhedsbog ’Makeup by Christiane – How to look like a star’. Her lærer Christiane dig, hvordan du lægger makeup som Hollywood-stjernerne, gennem nemme step-by-step guides.

LÆS OGSÅ: Get the look: Gigi Hadid

Tilbuddet gælder kun til og med fredag, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have adgang til det eksklusive uddrag. Uddraget vil kun blive delt med medlemmer af nyhedsbrevet, og vil ikke blive delt på sitet.

Sign up til Club ChriChri her

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og