Elegante efterårslakker: Sæsonens nye favorit accessory

Dagene med sommer, sandaler og solcreme er forbi og efteråret har for alvor meldt sin ankomst. Men hvad giver os en ægte efterårsfølelse, udover kulden og de gyldne nuancer?… En masse lækre, nye neglelakker – selvfølgelig!

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Min guide til nem hverdags-makeup på under 10 minutter

Her på redaktionen har vi derfor samlet en masse sexede, støvede og funklende nuancer, som passer perfekt til de kommende, kølige måneder. Mon du foretrækker bærrød eller støvet blomme? Sofistikeret, naturlig eller farverig? Vælg din favoritneglelak og bliv inspireret til de lækreste efterårsnegle i galleriet ovenfor.

LÆS OGSÅ: Det perfekte look til byen: Step by step 

Funklende negle fra Kure Bazaar
125 kr.

Or BronzeOr Rose – Or Pur

Få smukke, funklende negle på hænder og fødder med de skønne neglelakker fra Kure Bazaar, der er op til 85% naturlige og baseret på bl.a. hvede, bomuld, kartofler og majs – og så er de super holdbare.

Støvede ”Yummy earth” negle fra Nailstation
125 kr.

 Yummy Earth 1Yummy Earth 2Yummy Earth 3

Nailstations naturlige, støvede nuancer giver dit outfit et touch af elegance og indeholder desuden NATURLIGE ingredienser, som forsikre super hurtig tørretid (yay!), holdbarhed og fantastisk glans! (whats not to love?) 

Pæne pasteller fra APPEAL4
79 kr 

Peach and PassionSummer memoriesFluffy Cloud  

Hvis du er til lækre, støvede pasteller, så har APPEAL4 skabt de rette efterårsnuancer for dig! Kombiner neglelakkerne med rå elementer for at give dit feminine look lidt kant.  

”Rene” negle fra By K
fra 79 kr.

Boudoir NightLiquid Sand – Naked Mornings

Er du gravid, mor eller bare en kvinde som gerne vil passe godt på sig selv? Så er By K’s neglelakker lige noget for dig! De er så sikre, at de kan bruges i fødevarer – så når lille Rose, Petra eller Peter gerne vil prøve dine fine lakke, så hiv bare By K frem fra skuffen og brug løs! 

 

Efterårsnegle fra Essie
99 kr. 

Playing Koi – Maki Me Happy – Kimono-Over 

Med inspiration fra Tokyo har Essie skabt en neglelakskollektion, som reflekterer de faldende efterårsblade og Tokyos smag og vilde energy! De smukke nuancer skaber en perfekt balance mellem trendsættende farver og klassiske looks. Se resten af kollektionen lige HER

Røde nuancer fra OPI
125 kr. 

Romantically Involved – Go with the Lava Flow – Aloha

Farven rød er klassisk og vil altid være HOT! Og så matcher den fine, røde læber 😉 Prøv disse skønne OPI neglelakker, hvis du ønsker en super effektiv og holdbar neglelak med professionelle kvaliteter.

Essentiel neglepleje på farten fra Opi
250 kr.

Alt hvad dine negle behøver samlet i et lille kit, som du nemt kan have med på farten! Negleplejekittet indeholder en naturlig neglelak i farven Bubble Bath, en håndcreme, en olie til neglebåndene og sidst men ikke mindst wipe-off servietter. (aldrig mere grimme negle på farten, yay! ;-)) 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være