Kom dine problemer til livs med holistisk tilgang

Facts


Tina Lykkegaard

Under uddannelse til holistisk hudterapeut. Freelance sundheds- og skønhedsskribent. Se mere til Tina på @tinalykkegaard eller på hendes website Tinalykkegaard.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Tina Lykkegaard er under uddannelse til holistisk hudterapeut. Hun er uddannet materialist samt handelsøkonom og har taget kurser inden for akupressur, zoneterapi, kost og ernæring. Herudover har hun været i skønhedsbranchen de sidste 8 år.

_________

Har du udfordringer med tilbagevendende akne, bumser op til menstruation, ar, manglende glød, eksem, rynker, mørke rander under øjnene eller noget helt andet? Så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

LÆS OGSÅ: Træt af uren hud, rynker, manglende glød eller ar? Så læs med her! 

Min mission er nemlig at hjælpe dig med at lære din hud at kende. Kroppen og ikke mindst huden sender en masse signaler, men det bare ikke altid, at vi ser dem eller ved hvad det betyder. Jeg tror på, at vi skal se holistisk på eventuelle hudproblemer, hvilket betyder at vi skal se på hele kroppen både igennem kost, kosttilskud, humøret, skønhedsplejen og meget mere. Når du får stukket en hormoncreme i hånden til eksem eller lignende – vil den måske dæmpe eksemen, men du fandt jo aldrig ud af hvorfor det kom? Derfor er der også enormt store chancer for, at det vender tilbage. Det skal vi have gjort noget ved og det er her min viden og erfaring, kommer ind i billedet. Jeg synes det er enormt spændende at kigge på kroppen, som en helhed og det er lidt af et detektiv arbejde at finde ud af, hvor vi skal sætte ind.

Lige pludselig falder brikkerne på plads og du finder ud af, hvad du har gjort eller ikke har gjort, som udløste nogle problemer. En bonus ved at kigge holistisk på kroppen vil være, at du muligvis vil opleve vægttab, din allergi mindskes, du får stærkere negle, humøret stiger, du sprudler af energi, kraftigere hår, menstruationssmerterne forsvinder, det er slut med at se gravid ud sidst på dagen osv. Kroppen hænger sammen som en helhed og er faktisk ret fantastisk. Vi skal bare lige forstår den, så vi kan arbejde med den, i stedet for at arbejde imod den.

LÆS OGSÅ: Slik eller rundstykker – hvad skal jeg vælge? 

Det skal være slut med at vælge forkert i skønhedsjunglen og spilde penge på noget, der ikke virker for dig, men det kræver nye rutiner. Nye vaner kan være udfordrende, men det kan sagtens lykkedes, at komme dine problemer til livs og det bliver kun nemmere og nemmere for hver dag der går.

Hvis du har brug for min hjælp tilbyder jeg både online vejledning og personlig hudkonsultation. Online vejledning kan du bestille med det samme lige meget hvor i landet du befinder dig. Du vil modtage et spørgeskema du skal besvare og vi vil løbende have kontakt indtil vi finder den løsning, som passer dig. Personlig hudkonsultation foregår i Aarhus, men sig endelig til, hvis du er fra Kbh området, så kunne jeg jo planlægge en tur til storbyen. 

Se lige dette flotte resultat? Det kan faktisk lykkedes på naturlig vis.

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være