[single_post_category_name]

Christiane: Mama’s going out!

Constantin er 1 måned gammel, og her er jeg på vej til DANSK Award – alene uden baby og mand. Jeg skal være væk i tre timer, tænker jeg, og når lige at give ham bryst inden (han er et sutte barn, så han tager flaske glædeligt, så jeg er ikke nervøs). Det er jo ikke lang tid, jeg skal være væk, men alligevel nok til at jeg selvfølgelig kommer til at savne den lille trold og hans far. På den anden side glæder jeg mig også, skal jeg ærligt indrømme – det har været en skøn dag. Constantin og jeg har været på Nicci Welsh Makeup Academy, hvor jeg er blevet dullet op, og Constantin er blevet stimuleret i en sådan grad, at han stadig har lidt læbestiftrester på kinderne her til aften. Jeg har det så godt i Niccis stol – det føles som meget lang tid siden, at jeg er blevet pamperet og har fået lagt en ordentlig makeup. Hjemme på matriklen er det en ny makeup rutine, der har indtaget badeværelset, med en hånd og fem minutter – ikke så tilfredsstillende for en forfatter, som jeg, af to makeup bøger, og en som elsker at lægge makeup.

LÆS OGSÅ: My Daily Routine: Lisbeth Østergaards skønhedsfavoritter

Til mit outfit i aften har jeg den nye parfume Dekadent fra Marc Jacobs med i tasken. (Se mere om parfumen HER) Flakonen er mega fed, og så er den formet som en håndtaske. Duften er sød/frisk med associationer til en hel romantisk blomsterhave – jeg har nærmest ikke været i nærheden af en parfume i laaaang tid pga. Graviditeten, så jeg bliver helt nostalgisk, da jeg dufter til den – igen og igen og igen. Ahhhhhh – den ryger ikke direkte på huden, der er vi ikke endnu, men mit outfit får lov at være min dufte bærer denne spektakulære aften.

LÆS OGSÅ:
 What’s in my Goodiebox? 


Jeg har valgt et outfit, der passer til parfumen Marc Jacobs Dekadent – sofistikeret. Jeg havde faktisk en masse smykker, jeg ville have på til kjolen, men det blev simpelthen for damet at se på – lidt for Charlotte fra SATC, hvilket er fint, men der måtte godt være Samantha over det også. Det lykkedes aldrig, men der kom noget Christiane over det i stedet. Dvs. væk med assesoriesne. Jeg ønsker altid at have en masse assesories på, men ender altid med at tage dem af, da jeg ikke helt kan genkende mig selv i pynte orgiet. Simpelt er mere mig! Dresscoden i aften er ”fashion is art” – kunst er jo op til den enkelte at tolke, så dette er min fortolkning:

Marc Jacobs Dekadent præsenterer: Fashion is art – the outfit

Psst… Trænger du til lidt fashion inspiration? Så synes jeg at du skal besøge Marc Jacobs på Instagram under navnet @MarcJacobs. Deres Instagram er fyldt med lækre mode- og skønhedsnyheder 🙂

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide