Ren selvforkælelse: Mild, effektiv & fri for parabener

Er du gravid, mor eller bare en kvinde, som gerne vil passe godt på dig selv? Så vil vores bud på REN selvforkælelse fyldt med velvære og lækker, velplejet hud – helt uden brug af parabener – lige være noget for dig!

LÆS OGSÅ: Elegante efterårslakker: Sæsonens nye favorit accessory

Vi har testet det store udvalg og fundet frem til 8 absolutte musthaves, som du med god samvittighed kan klikke hjem til din skønhedsrutine!

 
Nourishing Face Serum
fra Mol&B Copenhagen, 30 ml 549 kr.  

Nourishing face serum er en let og silkeblød fugtighedsbevarende gel, som gør huden smidig, fast og ensartet med en smuk glød. Den er rig på vitaminer og opstrammende ingredienser, som nærer og stimulerer huden og virker forebyggende på hudens aldringstegn.

Foot Care Mask
fra Kure Bazar49 kr.

The Natural Pedicure Ritual fra Kure Bazaar er en lækker fodmaske, der efterlader fødder og negle blødere end nogensinde før. Masken er uden alkohol, parabener og silikone og med naturligt ekstrakt af byg, aloe vera og avocado, der giver en skøn og naturlig duft. 

ONE STEP Micelle Cleansing & Moisturizing Water
fra Beauty Pacifique, 200 ml 189 kr.

ONE STEP Micelle Cleansing & Moisturizing Water er til dig, som ønsker et hurtigt anvendeligt, men effektivt produkt. Den renser mildt huden uden nogen som helst brug af vand og kan anvendes af alle hudtyper, også den sarte (juhuu) Den indeholder en effektiv rensende og plejende formulering OG er selvfølgelig fri for parabener, farvestoffer og parfume.

LÆS OGSÅ: 7 lækre makeupprodukter perfekt til weekenden

Express Mattifying Rebalancing Mask
fra Bio-Beauté by Nuxe, 50 ml 140 kr. 

Træt af fedtet og skinnende hud, udvidende porer og urenheder? Så er rebalancing masken fra Bio-Beauté lige noget for dig! Takket være den unikke effekt fra tranebær, mandler og hyaluronsyre, korrigerer masken din huds naturlige balance – både effektivt og naturligt på ingen tid! 

Idélia Gelé-dagcreme
fra Vichy, 50 ml 229 kr. 

Hvis du kæmper med en ujævn, trist og skinnende hud, så har Vichys nye dagcreme løsningen! Den har en dejlig sorbetagtig tekstur, der hverken føles klæbrig eller fedtet og efterlader en flot, mat finish på huden, som med det samme vil føles mere opfriskende! Mmmmmh 😉

Psssssst… er selvfølgelig også uden parabener og dermatologisk testet

Derma Family Balsam
fra Derma, 200 ml 29 kr. 

Derma family balsam kan bruges dagligt til alle hårtyper og er særlig velegnet til sarte hovedbunde. En ny forbedret kvalitet gør balsammen super blødgørende og efterlader håret sundt, velplejet og let at rede ud. Den er mild, effektiv, indeholder INGEN problematiske indholdsstoffer og så fås den til en fornuftig pris (whats not to love?)

Sesam Scrub sæbe
fra Meraki, 150 g 90 kr. 

Denne lækre sæbe indeholder en mild sesamscrub, der er både skånsom og blid mod dine hænder. Sæben er fremstillet med milde ingredienser, der virker både nærende og rensende OG takket være en dejlig blanding af essentielle olier mærker du samtidig en mildt kølende og forfriskende effekt på huden.

Pre-shave Oil
fra Barberians, 30 ml 229 kr.

Og så lige lidt lækkert til de kære mænd… Barberians er et eksklusivt og moderne barber-brand til den livsstilsbevidste mand (de findes også ;-)) Alle produkter i Barberians’ grooming-serie er af højeste kvalitet og baseret på økologiske og naturlige ingredienser. Deres Pre-shave Oil skaber en glat overflade og forebygger irriteret hud og rifter! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og