My Daily Routine: Lisbeth Østergaards skønhedsfavoritter

Items

CC Cream fra L’Oreal Paris, 149 kr.

Makeupfjerner fra Bioderma, 189 kr.

Olie fra Trilogy, 189 kr.

Makeupbørster fra Nicci Welsh 

Mineralfoundation fra Youngblood, 425 kr.

Naked2 øjenskyggepalette fra Urban Decay, 385 kr.

Blossum Blush fra Youngblood, 245 kr.

Mascara Grandiose fra Lancome, 255 kr.

“Min daglige makeuprutine er super nem, og tager mig ikke mere end 10 minutter – måske 15, hvis du spørger min mand. Den er lige til uden noget hokus pokus.” Den smukke TV-vært, Lisbeth Østergaard, fortæller her om sin daglige skønhedsrutine, og guider dig til sine egne beauty-favoritter.

Lisbeth Østergaard, TV-vært, 35 år

Har du et enkelt produkt, som du ikke kan undvære?

Der er to produkter, som jeg ikke kan undvære, og som hører til min ”afrensnings”-rutine. Det er næsten mere vigtigt for mig at få det af om aftenen, end det er at få makeup på om morgenen. Jeg går aldrig i seng med makeup på. Jeg har brugt noget tid på at finde en øjenmakeupfjerner, som ikke gjorde mig helt rød om øjnene. Jeg har dog fundet den, og den hedder Bioderma. Til resten af ansigtet bruger jeg den lækreste bløde Trilogy Makeup Be Gone Cleansing Balm. Den nærmest smelter på huden og fjerner alt på en skånsom måde. Jeg er fan!

LÆS OGSÅ: Ren selvforkælelse: Mild, effektiv & fri for parabener

Hvordan føler du dig uden makeup?

Bedre end for 10 år siden, selvom der er kommet lidt flere rynker til… 😉 Jeg tror, man hviler mere i sig selv, jo ældre man bliver. Lige nu er jeg hjemme på barsel med min søn, og det er altså ikke hver dag, jeg får makeup på. Og sådan er det bare. Der er langt vigtigere ting at gå op i. Hvis jeg ikke skal ud og mødes med nogen, men bare triller rundt derhjemme, så har jeg ofte ikke makeup på, og det har jeg det helt fint med. Jeg føler mig ikke ‘nøgen’, når jeg ikke har noget på.

LÆS OGSÅ: 5 skønhedsråd som du sikkert har fået – men som ikke holder

Kunne du finde på at gå uden makeup?

Det gør jeg ofte. Altså ikke til fest og sådan. Men hvis jeg skal hen og træne, ud at løbe, ud at handle eller ned på stranden med barnevognen, så tager jeg ikke makeup på for at gå ud ad døren. Det rører mig som sådan ikke. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være