Nelle Noell: Sådan mindsker du pigmentforandringer

Facts

Nelle Noell

Udd. make up artist, beauty blogger og freelance beauty skribent

Se mere til Nelle påwww.nellenoell.dk og @nellenoell

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.

_________

Pigmentforandringer er desværre noget mange kvinder døjer med, det ses tit i forbindelse med hormonubalancer, graviditet eller som solskader. Nogle kan være heldige at farveforskellene forsvinder af sig selv, i mens andre har det For Life! Jeg har også selv, på mit 28. år, pludselig fået pigmentforandringer. Mener selv at have rimelig godt styr på kost og hudpleje, bruger SPF 50 om sommeren og gør generelt alt det ”rigtige”. Ikke desto mindre er de kommet alligevel. De sidste måneder har jeg derfor testet forskellige produkter, kure og behandlinger for at komme dem til livs for HELT ÆRLIGT, det er jo noget satans værk at komme af med!

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Min guide til nem hverdags-makeup på under 10 minutter

For at spare dig for samme besvær, spild af tid og penge. Vil jeg dele de få ting der rent faktisk gør en forskel på huden: 

Først og fremmest er SOLCREME fuldstændig alfa omega! Du kan ikke hjælpe pigmentforandringer af vejen, hvis din hud fortsat bliver stresset og skadet af solen. Det er umuligt! Måske ikke ligeså relevant på denne tid af året, men vigtigt at huske på og bruge hele året rundt. Jeg kan anbefale Elizabeth Ardens Pro solcreme med SPF 50. Den er super lækker i konsistens og dækker ligesom en BB creme. Jeg vil derfor tillade mig at kalde det en 2 in 1!

elizabetharden.png

Hudpleje med A- og C- vitamin. De beskytter, fugter og virker hudfornyende, især vigtige i kampen mod pigmentforandringer. Hvis du benytter A-vitamin i samspil med en ”Skin Roller” er du nået LANGT, den vil sørge for at vitaminet kommer dybere ned i huden og sætte skub til de nye celler. Jeg er stadig vild med Swiss Clinic Skin Ruller. Læs evt. mere her

 

Skin roller
fra Swiss, 360 kr. 

Både A og C – vitamin vil jeg også anbefale som tilskud, da alle ændringer i huden skal starte indefra for et optimalt resultat. Vitaviva Wringles Away er spækket med A-vitamin og urter der gør stor gavn for huden.


Wrinkles Away
fra VitaViva, 382,33 kr.

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Din ultimative guide til den perfekte base 

Så er der frugtsyrebehandlinger! Generelt giver frugtsyre rigtig gode resultater på huden, især de professionelle behandlinger, hvor der bruges en højere dosis frugtsyrer, der virkelig kan sætte gang i hudfornyelsen og virker som et boost til en jævn og ensartet hud. Hvis du bor i København er Signe Heindorf klinik et godt og hurtigt bud på en frugtsyrebehandling, de behandler med Elizabeth Arden Pro der er kendt for at være specielt godt mod pigmentforandringer. I kombination med deres Skin Brightening Serum har jeg set rigtig gode resultater.

Beauté Pacifique – Tyrostase, er suveræn som spot produkt, direkte på pigmentforandringerne. Den indeholder store doser A-vitamin, er til at betale og enormt effektivt, bum!

Tyrostase Pigment Equalizer
fra Beauté Pacifique, 255 kr.

Fortæl mig gerne på mail eller instagram hvad der har virket for dig. Elsker at lære nye produkter at kende 🙂

Kærligst
N

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er