What’s in my Goodiebox? 

Denne gang er det Magasins skønhedseksperter, der har designet månedens Goodiebox, og du kan godt glæde dig! Den indeholder SÅ mange lækre beauty-produkter! De har udvalgt “5 Beauty Picks”, og der er er alt fra hudpleje til makeup. Du kan se og læse lidt om boksens indhold nedenfor, og tilmelde dig Goodieboxs abonnement her.

Balance Me – Instant Lift pore Minimiser 
10 ml vejl. udsalgspris 200 kr.

Balance Me gør underværker for enhver hudtype. Produktet reducerer med det samme hudens porer og fine linjer, og vi er svært begejstret for den!

 

 

 

Revitalash Advanced – Eyelash Conditioner Serum
1 ml udsalgspris 399 kr.

Revitalash Advanced er dine vippers absolut nye bedste ven. Allerede efter to uger begynder dine vipper at blive fyldigere, længere og stærkere, og vi eeeelsker den!

 GLOV – Quick Treat
Vejl. udsalgspris 149 kr. for ‘On-the-go’

Vi er simpelthen pjattede med produkter, der gør vores beauty-rutiner lettere, og det gør fingerhandsken fra GLOV. Den fjerner din makeup in no time!

 

 

Miqura – Golden Modeling Mask
Vejl. udsalgspris 125 kr. 

Vi eeeelsker produkter, der kan hjælpe med at opstramme huden, reducere misfarvninger og pigmentforandringer, og det kan danske Miquras Golden Modeling Mask hjælpe dig med. 

 The Body Shop – Limited Edition Spiced Apple Body Butter 
200 ml vejl. udsalgspris 175 kr. 

Body Butter er den perfekte hjælp til tør hud. Den kan bruges til både tørre albuer og hæle, og den er perfekt til efterårets kulde og tørre luft. 

Har du også lyst til at få fingrene i en Goodiebox hver måned? Så kan du tilmelde dig Goodieboxs abonnement her.

Artiklen indeholder reklamelinks 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være