Fashion&Beauty

Christiane: En dag med ren selvforkælelse

Jeg har været så heldig at få lov til at teste de nye produkter fra My Moments by Matas! Det var simpelthen kærlighed ved første blik – for, hvor er de bare fiiiine! Emballagen er lavet i de mest yndige pastelfarver, som med garanti vil komme til at pynte på badeværelset!

LÆS OGSÅ: Christiane: Mama’s going out

Hjemme hos os har vi fået indført Bedste-Lørdag, hvor Constantin bliver passet hos sin Bedste, og det betyder, at der er tid til alle de ting, der bliver lidt forsømt i hverdagen – såsom hudpleje!
Jeg er helt vild med at kunne få lov til at lukke mig inde på badeværelset og synke hen i ren selvforkælelse!! Og her kan jeg virkelig anbefale de nye hudplejeprodukter fra My Moments by Matas! Jeg elsker alt ved dem! De dufter fantastisk, alle kan være med på prisen, og så får du simpelthen den lækreste pleje til huden, som altid bare bliver så irriterende tør omkring denne årstid. Og som en ekstra bonus: produkterne er produceret uden allergifremkaldende parfumestoffer, og er fri for phthalater, farvestoffer, MI og parabener. Efter jeg er blevet mor, forsøger jeg nu mere end nogensinde at undgå skadelig kemi, så derfor er dette helt sikkert et kæmpe plus i min bog!!

 My Moments By Matas er også en virkelig oplagt gaveidé til en du mener fortjener lidt ekstra, og som du gerne vil give en oplevelse af ren og skær afslapning og forkælelse.

LÆS OGSÅ: Fall musthaves: 11 nyheder til dit efterår

Se med herunder, hvor jeg tester produkterne fra My Moments By Matas!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *