Julefrokosten er reddet: Få flotte negle med Le Mini Macaron

I de sidste fire til fem år er gel-lak gået hen og blevet mere og mere populært. En trend vi hos team ChriChri har haft lidt svært ved helt at forstå – indtil vi fik mulighed for at afprøve Le Mini Macaron. Nu er vi tæt på afhængige! Ikke nok med, at lakken er let og hurtig at påføre, så holder den også i op til flere uger!! Det er noget vi kan lide!

Vi har nok alle den der veninde, hvis røde negle vi misunder. Negle med et fantastisk, flot skinnende finish modsat vores egne, som allerede skaller tre til fire dage efter lakken er påført, grundet opvasken i går eller arbejdet i dag. Hemmeligheden er gel-lak. Gel-lak efterlader et skinnende look og holder i længere tid end almindelig neglelak gør. Desværre afspejler prisen også resultatet. Gel-negle er nemlig ikke noget, du selv bare lige går hjem og laver. Ofte skal de laves af en professionel på en salon med det helt rigtige udstyr.

MEN det har Le Mini Macaron nu heldigvis lavet om på! Deres mission er nemlig, at det skal være muligt for alle at nyde perfekte gel-negle, der kan laves både derhjemme og på farten. Og uden at du skal bruge tid og penge på at gå på salon.

Den egentlige test: påføringen

Men er det så virkelig så let, som de siger? Vi har konkluderet, at det i hvert fald er ret tæt på! Der er rigtig mange råd til, hvordan du bedst påfører lakken. Så mange, at du næsten kan fare vild i junglen. Le Mini Macaron understreger derfor selv, at du ikke nødvendigvis skal forvente, at neglene bliver helt perfekte første gang. Når det så er sagt, så synes vi faktisk, at vi slap af sted med et ret pænt resultat, selvom vi ikke har så meget erfaring – endnu!

Inden lakken påføres er det en god idé at file overfladen på neglen. Det får nemlig lakken til at holde bedre. Efterfølgende kan man have en tendens til at ville polere neglen, men det skal man ifølge Le Mini Macaron helst undgå og i stedet påføre lakken direkte. Gel-lakken er en 3i1 lak, så du får både basecoat, topcoat og farve i én lak. Det har også den positive effekt, at du kan nøjes med to lag på neglen. Det første lag skal være meget tyndt, fordi det har indflydelse på, hvor længe lakken holder. Det næste lag skal være tykkere, så det kan dække og mætte farven.

Hvor du ved den almindelige neglelak skal vente mellem 20 til 30 minutter før lakken er hærdet, kan du her nøjes med 30 sekunder. Jep, den er god nok, vi tog nemlig tid! Det er en kæmpe fordel, hvis du ligesom os har oplevet at ødelægge den ellers flot påførte neglelak, fordi ventetiden blev for lang. Am I right? Vi ELSKER den hurtige tørretid, som kan lade sig gøre, fordi lakken tørres ved hjælp af den medfølgende LED-lampe, som desuden er formet som en stor macaron, Yaaay!! For selvom formen burde være ligegyldig, så er der et eller andet hyggeligt over Paris referencen, når man sidder hjemme i stuen og lakerer negle. Lampen er udstyret med et USB kabel, hvilket gør, at du kan bruge den både derhjemme, på kontoret, eller når du skal ud at rejse.

Fjern gellakken med tålmodighed

Mens lakken er dejlig let at påføre, så er den til gengæld lidt mere kompliceret at fjerne igen. Overfladen af lakken skal først files, hvorefter du skal bruge en Remover Pad til at blødgøre lakken. Det tager alt sammen mellem 10 til 15 minutter. Herefter løfter lakken sig fra neglen, så den kan skrabes væk med en neglebåndsskubber. Vi blødgjorde lakken i lidt længere tid end de 15 minutter, hvilket resulterede i, at lakken nærmest faldt af, uden vi skulle gøre meget andet. Så ja, det var jo egentlig ikke så kompliceret, men det krævede at vi havde god tid til at blødgøre lakken på neglene. 

Det kan godt være, at det var første gang, vi prøvede Le Mini Macaron, men det er bestemt ikke sidste det sker!! Nu er neglene i hvert fald reddet til årets ChriChri julefrokost!

Se din guide til at bruge Le Mini Macaron lige her:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være