Nelle Noell: 3 skønne kosttilskud til at booste huden

Facts

Nelle Noell

Udd. make up artist, beauty blogger og freelance beauty skribent

Se mere til Nelle påwww.nellenoell.dk og @nellenoell

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.

_________

Vi ved det efterhånden alle sammen, sund hud starter indefra. Halleluja! Og hvem har ikke brug for at booste huden i disse vintermåneder, SAY I, I! Ligeså vigtig som vintercremen er for den tørre hud – er gode hudforskønnende kosttilskud. Vigtigst af alt er selvfølgelig hvad du indtager på størstedelen af dagen, gode kosttilskud kan ikke hamle op med en pizza-diæt toppet med Cola og Pommes(desværre). MEN, de kan være et super godt supplement til den travle hverdag, hvor alt måske går lidt for hurtigt. De her tre er alle nemme, hurtige (og ikke mindst vigtige) at få ”ned” i en hektisk hverdag:

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine 3 yndlingsmasker

IMEDEEN – Derma One
Man kan måske sige at Imedeen, er hudpleje i tabletform. Almindelig hudpleje virker udefra og ind, hvorimod Imedeens kosttilskud virker indefra og ud, hvorfor den forener og optimerer din hud. Derma One er et nyere skud på stammen fra Imedeens side, med virkemidler fra Marine Complex (fiskeekstrakt) vitamin C og Zink, der alle er meget essentielle for en sund hud i balance. Virkningen er dokumenteret, du kan læse mere HER.

Love Arctic, Fresh
Er 100% Økologiske solbær, med et højt indhold af vitamin C, E og K. En sammensætning rig på antioxidanter der er med til at booste vores immunforsvar, bidrage til stærke knogler og med et højt fiberindhold virker positivt på tarmens generelle funktioner. 1 teskefuld ”fresh” svare til 50g friske solbær – nemmere kunne det ikke gøres! 

Duolac Mælkesyrebakterier
Kort fortalt kan man sige at en sund fordøjelse er = en sund hud! I hvert fald i de fleste tilfælde og her er mælkesyrebakterier vigtige. De fleste af os spiser i dagligdagen for meget sukker, brød og sprøjtemidler. Alt dette skal igennem vores fordøjelsessystemet, hvor maven, konstant er på overarbejde for at adskille ”nasties” fra ”goodies” som kroppen har brug for. I denne proces lider mange af oppustet mave, forstoppelse, uren- og irriteret hud. For at optimere og støtte vores tarmsystem spiller mælkesyrebakterier altså en vigtig rolle! Jeg har valgt at fremhæve netop disse mælkesyrebakterier, da de har en dobbelt coatet teknologi, der sikrer optimal beskyttelse af mælkesyrebakterier hele vejen igennem fordøjelsessystemet. 

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Sådan mindsker du pigmentforandringer

Dulletip: Der findes ingen mirakelløsning. Giv helst kosttilskud 3-6 måneder før du vurdere om du kan mærke og se et resultat på krop og hud.

Kærligst

N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og