[single_post_category_name]

Nelle Noell: Mine 3 yndlingsmasker

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.

_________

”Hvorfor egentlig bruge sin tid på ansigtsmasker, virker det overhoved?” Det er et spørgsmål jeg får ret tit, her er svaret:

Ansigtsmasker er til dig der gerne vil gøre noget ekstra godt for din hud. Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at ”mirakelmasken”, der giver knivskarpe kindben, fejlfri hud, eller fjerner den pizza du spiste i går – ikke findes, SORRY TO SAY!

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Sådan mindsker du pigmentforandringer

Dog, kan en god maske hjælpe dig med at mindske urenheder, give mere glød til en trist hud eller mere fugt til den fugtfattige, her er masker altså din ven! De fleste masker skal bruges et par gange om ugen i kombination med en god daglig renserutine (selvfølgelig), er du i tvivl om denne, så kan du se mere HER.

Mine tre yndlingsmasker:

Youth Glo – Babyface Mask
fra Supermood, 370 kr.  

Supermood, er et ret nyt brand her i DK, med en holistisk, naturligt og økologisk tilgang. Denne maske kaldes også for ”cinderellamask”, da den giver den kedelig, trætte og tørre hud – nyt liv! Man kunne også kalde det lidt for en “wow effekt” for du kan tydeligt mærke forskel bagefter. 

Rejuvenating Masque
fra Milk, 159,95 kr.

En naturbaseret fugtmaske, med frugtekstrakter, vitamin E og grøn te- ekstrakt – der udglatter, eksfolierer og fugter huden. Hvis du ikke kender MILK, er det et Australsk naturlig hudplejebrand, kan købes i Bahne 🙂

Irish Moor Mud
fra Peter Thomas Roth, 286 kr.

En maske baseret på mudder, spækket med næringsstoffer og gode mineraler for huden. Kul er en af hovedingredienserne, som er værd at nævne, da kul på mange måder er fantastisk for kroppen. Du har måske set at man også kan få kul til vand og i tandpasta? Kul virker enormt rensende og hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer – herunder urenheder fra huden – genialt! Rigtig god maske der renser uden at udtørre som en normal “mud mask” ville gøre. 

RitualiTea Matcha Madness Body Mask
fra Origins, 258 kr.

Langt navn – kort fortalt, er det som vi kender den almindelige scrub til kroppen, blot i en lækker cremet version. Den ”skrubber” altså ikke kun, men indeholder gode antioxidanter fra Matcha- te, der beroliger sanserne og virker ekstra blødgørende på huden. Findes i 4 varianter.  

Husk altid at bruge den maske der passer til DIN hudtype og KUN der, hvor der er behov for det. Du kan sagtens mikse flere forskellige masker, hvis din hud er kombineret, hvilket de flestes er. 🙂 

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Min guide til nem hverdags-makeup på under 10 minutter

Dulletip: Nyd din ”masketid”, med en god kop te og en god bog eller god musik. Det er vigtigt at bruge de små stunder på at hygge om sig selv og nyde at der er tid til selvforkælelse, om end det måske bare er 10 minutter.

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide