Fashion&Beauty

November måneds Goodiebox er ankommet!

Items

1. Glass Nail File fra Appeal 4

2. Lip & Cheek Tint fra Emite

3. Lip Treat fra Nuori

4. Dry Shampoo fra Maria Nila

5. Silk Mousse Cream Care Showergel fra Nivea

6. Tweeze The Brow fra Kenny Anker Brows

En ny måned betyder også en ny Goodiebox! Og her på redaktionen er vi altid spændte på at se, hvilke lækre produkter vi får ind ad døren! Nu er november måneds Goodiebox endelig ankommet, og tro os! I har virkelig noget at glæde jer til!

LÆS OGSÅ: What’s in my Goodiebox?

Det er altid en dejlig overraskelse at tage låget af sin Goodiebox for at se, hvilke herlige nyheder, der er én i vente – og denne måned skuffer bestemt heller ikke! Der er både plejeprodukter til den vintertørre hud og en blødgørende treatment til dine læber. Samtidig kan du blive helt klar til december måneds mange fester, med bl.a. farve til kinder og læber, og en tørshampoo, der giver den ultimative volumen. Du kan godt begynde at glæde dig! 🙂

Du kan bestille dit Goodiebox abonnement her

 

Artiklen indeholder reklamelinks

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *