10 skønhedsfejl du bør undgå

Vi bliver konstant bombarderet med beautytips og skønhedsråd, og det kan derfor ofte føles som en jungle, at skulle navigere rundt i, hvad der er bedst for huden. Vi har samlet nogle af de største skønhedsfejl, som du bør stoppe med lige nu! Se dem alle her

LÆS OGSÅ: Sådan opnår du det perfekte bryn

1. Du rengør ikke dine makeupbørster 

Vi har vel alle været skyldige i dette fra tid til anden. Men det er virkelig vigtigt at du får det gjort, da beskidte pensler kan forårsage uren hud, og kan også påvirke resultatet af din makeup, da farverne vil blive mudret sammen og måske endda klumpe på huden.

2. Du kommer bronzer på hele ansigtet 

Hvis du vil have en solkysset glød, så brug selvbruner beregnet til ansigtet – ikke bronzer! Din blege hårgrænse og din hals vil stå som en meget lidt flatterende kontrast. Kom en lille smule bronzer med shimmer på de steder i dit ansigt som “stikker frem” – det vil sige kindben, hage, pande, og næseryg – for at give en effekt af en rigtig solbrun hud.

3. Du matcher din foundation med bagsiden af din hånd

Mange falder i denne fælde. Men hvorfor teste foundation på hånden, når vi har tænkt os at bruge den i ansigtet? Din kulør på ansigt og hænder er sjældent helt den samme, da de ikke er udsat for samme mængde sol. For at få det perfekte match, bør du i stedet afprøve foundation på din kæbelinje.

4. Du sover med makeup på

Ja ja, du ved jo egentlig godt, at du burde lade være… Men du skal vide, at når du sover med makeup på, så kan det forårsage uren hud – og faktisk også gøre, at din hud kommer til at ældes hurtigere! Makeup sætter sig i porerne og udvider dem, hvilket kan blive permanent over tid. Store porer = ru og aldret hud. 

5. Du har vandfast mascara på hver dag

Medmindre du er professionel svømmer, bør du aldrig gå med vandfast mascara hver eneste dag. Det er meget udtørrende for vipperne. Og siden det er så svært at få af vipperne igen, så vil du også gnubbe meget hårdere, når du renser din hud, hvilket kan medføre at du mister øjenvippehår.

6. Du bukker dine øjenvipper efter du har påført mascara

Dette er et kæmpe No-No! Du vil ikke kun ødelægge dit makeuplook, men øjenvippebukkeren kan også klistre fast til de fedtede vipper, og derfor komme til at rive dem ud.

7. Du påfører ikke blush korrekt

Forhåbentligt nøjes du ikke blot med at påføre to klovneagtige cirkler på æblekinderne! Smil, og læg derefter din blush på det runde stykke og træk børsten langs kindbenet til tindingen – og sørg for at den er blendet godt!

8. Du kommer makeup på i det forkerte lys

Det virker måske lidt mærkeligt at sætte sig ud på trappestenen foran dit hus for at lægge makeup, men det kan faktisk give det allerbedste resultat! Gå altid efter at påføre din makeup i rum som er godt oplyst. Hvis du arbejder i et kontormiljø med lysstofrør, kan vi garantere dig for, at dine kollegaer kommer til at få øje på de skarpe kanter, som du ikke selv kunne få øje på, da du lagde din makeup i dit dårligt belyste værelse.

9. Du får ikke din gamle makeup smidt ud

Hvis du stadig bruger den øjenskygge, som du købte engang i folkeskolen, som du forlod for 10 år siden, så smid den ud med det samme! Makeup har en udløbsdato som løber fra alt fra få måneder til mindre end to år. Makeup der er blevet for gammelt, kan både forårsage uren hud, og påvirke selve makeupresultatet. En mascara kan holde i max 6 måneder pga. de bakterier der kommer på børsten, og derefter trives nede i den fedtede masse. Beholder du din mascara længere end de seks måneder, risikerer du at få en øjeninfektion!

LÆS OGSÅ: Eksklusivt interview: Få duftekspertens bedste parfume-tips

10. Du “pumper” mascarabørsten i beholderen

Når du “pumper” din mascara for at få de sidste rester med, så er det faktisk ikke rester du skubber op, men i virkeligheden luft, som du presser ned i beholderen der vil ende med at udtørre din mascara. Medmindre du ønsker klumpede, edderkop-agtige vipper, så bør du virkelig undgå denne skønhedsfejl.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450