Ny beauty trend: Farv håret med Nutella

Der er ingen tvivl om, at vi her på kontoret ELSKER Nutella! Dog blev vi en smule overrasket, da vi på Instagram forleden så, at man også kan bruge det cremede chokoladepålæg til at farve sit hår en lækker nøddebrun farve.

Hos salonen Abed & Samer er den normale hårfarve blevet udskiftet med en blanding af Nutella og kondenseret mælk. Hårfarven skulle efter sigende holde i ca. 14 dage alt efter hvilken hårtype man har, og hvor længe man lader blandingen sidde i. 

En af dem, som har prøvet den omtalte ”hårfarve” er beauty bloggeren @Hudabeauty, som delte en video med sine følgere forleden. Til videoen skrev hun:

”I can’t believe this!! Hair coloring using Nutella by @abedallahitani Nice results, who would try this? #hudabeauty,”. Du kan se Hudas video lige her

Selvom Hudas nye hårfarve er rigtig fin, så er vi lidt skeptiske over for idéen om, at skulle have Nutella og kondenseret mælk i håret 😉 Hvad siger I?

Kilde: Yahoo Beauty

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet