Her er redaktionens vinterfavoritter

I vintersæsonen kan huden nemt komme til at føles tør og stram. Den kolde temperatur udenfor, kombineret med et varmt indeklima kan hurtigt få huden til at skrige efter fugt! Team ChriChri guider dig her til vores favoritter, som med garanti kan holde din hud velplejet gennem hele vinteren…

LÆS OGSÅ: Få et smugkig på december måneds Goodiebox!

Når temperaturen udenfor nærmer sig minus, kan huden let blive tør og kløende. Her på redaktionen har vi allieret os med vores personlige skønhedsfavoritter, som vi ikke kan undvære gennem vintersæsonen, og tæller både en skøn og nærende håndcreme og en lækker læbepomade som holder dine læber fugtede og kysseklare! Se alle redaktionens vinterfavoritter på de næste sider.

LÆS VIDERE

LÆS OGSÅ: 10 skønhedsfejl du bør undgå

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum