[single_post_category_name]

En følelse af forår i vinterkulden

Lad os bare indrømme det: vinteren er over os og vi længes efter forår! Her på redaktionen nyder vi i hvert fald de få dage hvor solen titter frem og vi, gennem ruden, kan drømme os tilbage til forår og sommer. Anne Sophie, vores skønne Art Director assistent, har allieret sig med Marc Jacobs parfumen Daisy Dream, når hun gør sig klar til en dag på kontoret. Den fine forårsduft skaber ikke kun en ny vinkel på det at være ungdommelig, livfuld og romantisk, den giver også Anne Sophie og resten af Team ChriChri en skøn fornemmelse af, at foråret ikke er så langt væk endda. Og hvem vil ikke gerne have den følelse i kroppen, når det konstant bliver koldere og mørkere udenfor? 

Daisy Dream kan kendes på den karakteristiske sølvhætte, prydet med marguerit-detaljer. Duften er tilsvarende både blomstret og frugtagtig med topnoter af brombær, frisk grapefrugt og saftig pære. Det gør Daisy Dream både anvendelig til en dag på kontoret og til en af de mange kommende julefrokoster. Det bedste er, at den holder hele dagen!

Daisy Dream
fra Marc Jacobs

 – Forhandles her – 

Daisy Eau So Fresh
fra Marc Jacobs

– Forhandles her –

Daisy  
fra Marc Jacobs

– Forhandles her –

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide