[single_post_category_name]

Nelle Noell: Mine 4 favoritter til at opnå smukke vinterhænder

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.
_________

Et af de mest udsatte steder på kroppen, også her hvor årene først viser deres tegn, er på vores hænder. De kære hænder, som hjælper os godt igennem dagen, og stort set alt hvad vi foretager os, er konstant udsatte. Især her i vintermånederne er de ekstra udsatte for kulden og derfor er det også ekstra vigtigt at passe på dem. 

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: 3 skønne kosttilskud til at booste huden

Herunder har jeg samlet 4 af mine hits inden for fugt og pleje til hænderne.

Comfort Zone Tranquillity Hand Cream 75ml,
149 kr.

En håndcreme der ikke kun plejer dine hænder til det yderste. Men med sin milde duft fra cedertræ, rød orange og rose, har dokumenteret beroligende virkning på sindet. Kan nydes med god samvittighed da den også er 100% vegansk og med ingredienser op til 96% af naturlig oprindelse.

 


CND Rescue RXX 15 ml (svarende til en måneds brug),
229 kr.

Flotte hænder er vores førstehåndsindtryk i mødet med andre. Til flotte hænder hører – flotte negle! Mange døjer med tørre negle, der flosser og spalter, eller aldrig vil gro lange. Her er min ALL TIME SAVIOR, den der har hjulpet mig til lange negle, efter flere års neglebidning (shhhh, det bliver mellem os, ik). CNDs Rescue RXX. Hovedingredienserne er jojobaolie og sød mandelolie der begge fugter og plejer neglene, samt keratinprotein der binder til neglene og styrker neglepladen.

 


MIRINS Tea Tree and Lavender Balm
30 ml,
85 kr. 

En super god og fed balm, jeg anbefaler dig at bruge om aftenen, inden sengetid. Så du ikke ”fedter rundt” i løbet. Indeholder udelukkende olier, der healer og beroliger tørre og ru hænder. Duften er skøn og beroligende af lavendel.

 


Jurlique Nail and Cuticle treatment oil
10 ml,
170 kr.

Mange gange vil en god olie, fungere mere end fint til pleje af neglebåndene. Men lige præcis denne neglebåndsolie, kan altså noget ekstra og derfor må den fremhæves. Den indeholder nemlig ekstrakter fra rosmarin og padderokke, der både styrker og plejer neglene. Især paderokke er kendt for at være rig på mineraler og silicium, der er VIRKELIG godt til at styrke neglene og slattent hår (især god som te). 

Dulletips: Ligesom resten af kroppen har brug for at blive skrubbet et par gange om ugen, gælder det også for hænderne. Der findes mange dyre skrubbe-løsninger derude, men når det kommer til hænderne ville jeg vælge at bruge mine penge på noget andet og i stedet bruge hvad jeg har i køkkenet. En god salt mikset med kaffegrums eller olivenolie er ligeså god som mange dyre alternativer.

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine 3 yndlingsmasker

Kærligst
N

___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide