[single_post_category_name]

Nelle Noell: Gaven til hende der elsker makeup, fra makeup-nørden selv

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.
_________

Det kan både være svært at vide, hvad man selv skal ønske sig, og hvad man skal give ”hende”- makeup-nørden! Derfor har jeg her samlet fem makeuplækkerier, der alle kan noget ekstra!

1. Marc Jacobs Beauty – Up All Night Kit fra Sephora, 320 kr.
Indeholder fem mini ”Le Marc Lip Crème”- læbestifter, og kommer i den fineste clutch designet af Marc Jacobs. Alle fem læbestifter er virkelig smukke, og meget anvendelige til både fest og hverdag.

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Min julegaveguide til ham

2. Mac Technique
Til dig der gerne vil inspireres, eller lære at lægge din egen makeup. Mac Cosmetics tilbyder forskellige ”lessions”, altså undervisning i makeup, både på enmandshånd og i grupper. Prisen afhænger af lektionens længde, og ligger på 350-800 kr. Du kan shoppe makeup for hver eneste krone bagefter – hvilket betyder, at du faktisk får gratis undervisning af en professionel makeupartist. Hvem vil ikke gerne have det? Du kan bestille tid i din lokale Mac-shop, eller på deres nye App, som du finder her.

3. Too Faced The Chocolate Shop Gift Set fra Sephora, 440 kr.
En gaveæske, der tager dig tilbage til en elegant chokoladebutik på 5th Avenue i det gamle New York. Æsken er fyldt med lækkerier og duften af chokolade. Indeholder 21 øjenskygger, en blush, en highlighter og en bronzer, samlet i én smuk palette. Derudover følger der tre ”minis” med: mascaraen ”Better Than Sex”, en ”Melted Chocolate”-læbestift i farven ”Chocolate Milkshake” og øjenskyggeprimeren over dem alle; ”24 Hour Shadow Insurance”. Ja, faktisk alt hvad du skal bruge til et fuldendt look.

4. Yves Rocher Limited Edition øjenskyggepalette, 159 kr.
Til dig, der gerne vil have en mindre palette med flere muligheder. Denne indeholder fem øjenskygger, hvoraf en er mat, to er med shine og to er med glimmer. I paletten finder du også et spejl og en pensel. Perfekt at have med på farten, så man altid kan friske op. Samme palette, blot til læberne, kan virkelig også anbefales! 

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine 4 favoritter til at opnå smukke vinterhænder

5. BECCA – C POP Collection Face Palette fra Sephora, 440 kr.
Hvis man nørder makeup, kender man helt sikkert Becca Cosmetics,og højst sandsynligt også Jaclyn Hill – et ikon indenfor makeup på YouTube. Becca og Jaclyn har sammen kreeret denne nye palette, bestående af fem forskellige highlighters. Den er gudesmuk, og jeg kan ligeså godt indrømme det: Jeg ønsker mig den også selv til jul!

Kærligst
N

___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide