Nelle Noell: Min julegaveguide til ham

Facts

Nelle Noell

Udd. make up artist, beauty blogger og freelance beauty skribent

Se mere til Nelle påwww.nellenoell.dk og @nellenoell

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.
_________

Nogle personer er bare sværere at finde julegaver til end andre. Der er altid den ene, som er nærmest umulig. Ikke fordi personen nødvendigvis er besværlig, men måske har vedkommende ingen ønsker, ejer allerede alt, eller har interesser, som man ikke helt er opdateret på?!?

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine 4 favoritter til at opnå smukke vinterhænder

Hvis interessen er indenfor beauty, gaven er til ham, hende, veganeren eller makeup-nørden, kan de 3 kommende julegaveguides forhåbentlig hjælpe dig på vej. 

I dag lægger jeg hårdt ud med den jeg har allersværest ved at finde julegaver til – nemlig ham: Manden der har alt, ham der kun ønsker sig sokker og underhylere!

Kerastase Densifique Homme Hair Density Programme, 789 kr. 
I takt med at hormonet testosteron daler jo ældre mænd bliver, døjer de fleste mænd også med, at håret bliver tyndt og spaltet, eller helt falder af, inden de har passeret de 30. En stor udfordring for mange, da mænd, ligesom kvinder, holder af deres hår, og ser det som en del af deres udtryk. Densifique Hair Density Programme indeholder en shampoo, et hovedbundsserum og en hårvoks, der sammen hjælper til at modvirke denne proces, og i stedet styrker hår og hovedbund. Hovedingredienserne er arginin, der nærer og fremmer cirkulationen i hovedbunden og biotin (også kendt som vitamin B6), der er med til at forbedre hårkvaliteten og øger hårfibrenes volumen. Samlet set nærende ingredienser, der styrker og genopbygger hårets vitalitet og modstandsdygtighed.

The Man Box: Goodiebox, 295 kr. (inklusiv fragt)
Goodiebox, som de fleste kvinder kender, har netop lanceret en goodiebox udgave til mænd ”The Man Box” i en limited-edition. Hvori der er samlet 8 forskellige produkter til manden. En god gaveidé, hvis man gerne vil gøre det nemmere for ham at navigere i skønhedsjunglen, og afprøve forskellige produkter.

Hugo Boss The Scent Eau De Toilette, 50 ml. 545 kr.
En VILDT god duft! Med noter af ingefær, maninka og læder. Jeg ved at flere kvinder faktisk også bruger den, da den er meget alsidig og enormt sensuel.

Akademiklinikken Pure Active Serum, 50 ml. 760 kr. 
Et serum med AHA/BHA der fremskynder cellefornyelsen, virker eksfolierende på huden, og hjælper mod uren hud og fine linjer- uden at udtørre. God til både kvinder og mænd.

Shu Uemura Art of Hair Essence Absolute, 150 ml. 279 kr.
Denne olie er blevet fast inventar hos os, da både min kæreste og jeg bruger den hver dag. Jeg til mine tørre spidser, han til hår og skæg. Drøj i brug og enormt blødgørende!

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: 3 skønne kosttilskud til at booste huden

Glædelig jul

Kærligst
N

___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være