10 hår & makeup-trends vi siger farvel til i 2017

Hvert år åbner der sig nye døre til beauty verdenen. Nye tricks og tips til, hvordan vi forholdsvis let og enkelt kan ligne fashionistaerne (og hvem vil ikke gerne ligne dem). Det betyder dog også, at vi har tendens til at udforske det nye og glemme det gamle. Vi har i den forbindelse samlet 10 hår- og makeup-trends, som vi i 2017 siger farvel til. 

LÆS OGSÅ: Ny beauty trend: Farv håret med Nutella

1. Den tunge contour
Kim Kardashian var den første, der introducerede os for den tunge contour, som kan få ansigtet til at se mere markant ud. Det har fået en masse opmærksomhed, men det er slut nu. Contouren er blevet erstattet med blødere og lettere makeup-strejf, så find du bare din yndlings-blush, bronzer eller highlighter frem. 

2. Den dybrøde læbestift 
Det er blevet tid til at lægge den dybrøde læbestift væk. Den læbestift som alle sidste år blev forelsket i, er nu erstattet med en lidt mere bærfarvet læbestift. I vinterperioden vil du kunne se mere til den blå- og brombærfarvede læbestift. Til foråret vil det være den lys lilla eller pink læbestift, der vil stikke af med opmærksomheden. 

3. Farvel til den barske blyant
Vi kender det alle. Enten er øjenbrynene for overplukket, eller også har de ikke det rigtige knæk. I lang tid har det derfor været nemmest at tegne dem op med en blyant. Det er der blevet lavet om på. Der er mere fokus på det naturlige look, og her er det eneste, du behøver noget klar øjenbryngel og en spoolie brush. Man kan bruge lidt øjenbrynpudder til at dække hullerne. Lyder det ikke let? 

4. Smokey Eyes 
Smokey eyes har længe været et hit, når makuppen lige skulle have et ekstra touch. Næste gang skal du erstatte smokey eyes med de rene linjer. Du kan starte med en sort liner langs øverste og nedereste øjenvippe, og så kan du tilføje en lysere øjenskygge, for at blende det ud til en lysere tone. 

5. De bløde krøller 
The soft curls som vi kender dem, er blevet erstattet af det mere ujævne og de rodede krøller. Lad dit hår lufttørre efter badet, og giv den ellers bare gas med saltvandsprayen.

6. Don’t just go for the length but for the width
Længe har de lange øjenvipper, hvor end de har været kunstige eller ægte været i fokus, men ikke længere. I 2017 bliver der sat fokus på volumen i dine øjenvipper. A volumizing mascara is the next new! 

7. Fletninger 
I 2017 vil der ikke blive set nær så meget til fletninger, men derimod hestehaler, som enten vil sidde højt oppe eller langt nede. 

LÆS OGSÅ: Sådan opnår du det perfekte bryn

8. Matte læbestifter 
I 2017 siger vi farvel til de matte læbestifter og går all in for highshine. En klar glans for et mere naturligt look, og vil du alligevel gerne have mere spil på dine læber, kan du blende den samme med en mat. 

9. Matte øjenskygger
Ligesom at vi må sige farvel til de matte læbestifter i 2017, må vi også sige farvel til de matte øjenskygger. Det kan kun betyde, at vi må være kreative med farverne. 

10. Måne manicure 
Den omvendt farvet franske manicure er kommet frem som et beauty-hit, men ikke i 2017. Der vil du se mere til det kantede i hvide/neon-farver. 

Kilde: www.popsugar.com 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive