Disse hårfarver trender i 2017 

Det er utroligt som man lige pludselig kan finde tid til at sidde 3-4 timer i salonstolen! Men det er kun fordi vi kvinder elsker og går så meget op i vores hårfarve, som vi nu gør. Da hårfarven skal holdes ved lige, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, men vi må bare indse, at det ikke altid er hverken billigt eller nemt at være os! 😉 

LÆS OGSÅ: 14 hårstyles til dig med mellemlangt hår

Vi har her på redaktionen samlet en oversigt over de hårfarver der vil trende i 2017, så hvis du står og overvejer en ny hårfarve, så læs med her:

 

1. Ebony Brown

Som set på smukke Bella Hadid. Spørg her efter en rig og meget mørke brun helfarve. Denne hårfarve passer til alle med medium til lys hudfarve, og den er så smuk til vinter tiden!

 

2. Liquid Amber

Som set her på Jessica Chastain. Denne fine farve passer til folk med grønne eller blå øjne, og er også god til folk der har en medium til lys hudtone.

 

3. Brunette Babylights

Som set på Chrissy Teigen. De lidt lysere babylights gør, at den brune farve bliver blødere at se på. Dette look dur godt til alle brunetter, ligegyldigt hvilken hudtone man har, og de fine baby lights kan justeres alt efter hvordan det passer den enkelte bedst.

 

4. Rich Red

Denne lækre røde farve som set på Isla Fisher. Det er en varmere rød og er så perfekt til vinter også! 

 

5. Nude Hair

Som set på Cara Delevingne. Denne hårfarve har en meget neutral tone der vil passe perfekt til dig der går efter det neutrale look.Nude-Hair.jpg

 

6. Ruby Red

Som set på Lily Collins. Du tænker sikkert punk lige nu, men denne fede farve er ikke lige så intens. Det er en hårfarve der er nemmest at udføre på folk der har lyst hår, da det kræver en større proces og kan slide mere på håret. 

 

7. Auburn Flame

Som set på smukke Priyanka Chopra. Det er en dyb og rig brun farve med en undertone af den lækreste kobber farve.

 

8. Hazelnut Blonde 

Som set her på Rita Ora. Det er en lys neutral blond farve, med en gylden undertone. Denne farve vil passe perfekt til den neutrale og varme hudtone.

 

9. Copper Gold

Som set på Amy Adams. Denne smukke farve er en god blanding af kobber og gyldne farver, der leger med fem til seks forskellige farvetoner, så der er massere af spil. 

 

10. Ice Platinum

Som set på Coco Rocha. Igen i år bliver denne iskolde blonde farve et hit. Det er en hvid farve, med et strejf af grå og blålige toner.

 

11. Dark Monochrome Chocolate

Som set på Daisy Lowe. Det er en den lækreste og mørkeste chokoladebrune farve der er bedst til dig med brune øjne og medium hudfarve.

LÆS OGSÅ: 10 hår & makeup-trends vi siger farvel til i 2017

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og